Cristo20 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.124 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar, daha önce internetten lens alan oldu mu? Sipariş geçmem gerekiyor ama bu Dia 14.00 ve BC 8 muhabbetlerini hiç anlamadım. Yardımcı olabilecek birileri var mı?
Arkadaşlar, daha önce internetten lens alan oldu mu? Sipariş geçmem gerekiyor ama bu Dia 14.00 ve BC 8 muhabbetlerini hiç anlamadım. Yardımcı olabilecek birileri var mı?
yamukbardak Femtopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 10 7 Eylül 2021 #2 Almadım ama pekte tavsiye etmem açıkçası.
W withbrs Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 159 Çözümler 1 7 Eylül 2021 #3 ben hep internetten alırım optikler kazıklıyor adamı. Site adı vermiyorum ama fiyatı en uygun bulduğun siteye danış reçeteni gönder yardımcı olurlar
ben hep internetten alırım optikler kazıklıyor adamı. Site adı vermiyorum ama fiyatı en uygun bulduğun siteye danış reçeteni gönder yardımcı olurlar
Cristo20 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.124 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #4 withbrs dedi: Ben hep internetten alırım optikler kazıklıyor adamı. Site adı vermiyorum ama fiyatı en uygun bulduğun siteye danış reçeteni gönder yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler bende ondan artık internetten alacağım aşırı pahalı optikler Aqua oasys için 180 lira dedi direk çıktım.
withbrs dedi: Ben hep internetten alırım optikler kazıklıyor adamı. Site adı vermiyorum ama fiyatı en uygun bulduğun siteye danış reçeteni gönder yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler bende ondan artık internetten alacağım aşırı pahalı optikler Aqua oasys için 180 lira dedi direk çıktım.