0 0_0emre Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:36 #1 Ders ıcın masaüstü PC kurdum. Bos zamanlarımda harclık cıkarmak için bilgisayardan para kazanabilir miyim? Nasıl kazanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 18:47
Ders ıcın masaüstü PC kurdum. Bos zamanlarımda harclık cıkarmak için bilgisayardan para kazanabilir miyim? Nasıl kazanabilirim?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.645 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul Salı 19:02 #2 Freelance iş (veri analizi, video edit, makale yazımı) ya da mining. Kısa vadede video/makale işleri, uzun vadede veri analizi veya özel ders en mantıklısı.
Freelance iş (veri analizi, video edit, makale yazımı) ya da mining. Kısa vadede video/makale işleri, uzun vadede veri analizi veya özel ders en mantıklısı.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.407 Makaleler 4 Çözümler 8 Salı 19:03 #3 Trading yapabilirsin ama kaybetme olasılıgın da var.
0 0_0emre Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:19 #4 aleksmc dedi: Trading yapabilirsin ama kaybetme olasılıgın da var. Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu bile bilmiyorum ki. Blacksidemre dedi: Freelance iş (veri analizi, video edit, makale yazımı) ya da mining. Kısa vadede video/makale işleri, uzun vadede veri analizi veya özel ders en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Özel ders verecek bilgiye sahip değilim. Öneriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 19:56
aleksmc dedi: Trading yapabilirsin ama kaybetme olasılıgın da var. Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu bile bilmiyorum ki. Blacksidemre dedi: Freelance iş (veri analizi, video edit, makale yazımı) ya da mining. Kısa vadede video/makale işleri, uzun vadede veri analizi veya özel ders en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Özel ders verecek bilgiye sahip değilim. Öneriniz nedir?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.645 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul Salı 19:57 #5 0_0emre dedi: Özel ders verecek bilgiye sahip değilim. Öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... İlgilendiğiniz bir ders, bir beceri, bir program veya en basitinden rekabetçi oyunlarda iyiyseniz insanlara mentörlük yapabilirsiniz.
0_0emre dedi: Özel ders verecek bilgiye sahip değilim. Öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... İlgilendiğiniz bir ders, bir beceri, bir program veya en basitinden rekabetçi oyunlarda iyiyseniz insanlara mentörlük yapabilirsiniz.
0 0_0emre Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:44 #6 Blacksidemre dedi: İlgilendiğiniz bir ders, bir beceri, bir program veya en basitinden rekabetçi oyunlarda iyiyseniz insanlara mentörlük yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef o konuda hiç yokum gibi her şeyde berbatım. Son düzenleyen: Moderatör: Salı 23:38
Blacksidemre dedi: İlgilendiğiniz bir ders, bir beceri, bir program veya en basitinden rekabetçi oyunlarda iyiyseniz insanlara mentörlük yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef o konuda hiç yokum gibi her şeyde berbatım.