shunuruma Femtopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Resident Evil operation raccoon City indirmek istiyorum. Steam'de yok gametrexden indirsem sıkıntı yaşar mıyım ya da virüs girer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
Resident Evil operation raccoon City indirmek istiyorum. Steam'de yok gametrexden indirsem sıkıntı yaşar mıyım ya da virüs girer mi?
KHADHRAL Megapat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 344 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #2 Crackli oyunların hepsinde virüs olma ihtimali vardır. Bunu göz önünde bulundurmanız lazım. Belki güvenilir(!) bir siteden Torrent dosyasını bulursanız, bir derece daha sağlıklı olur.
Crackli oyunların hepsinde virüs olma ihtimali vardır. Bunu göz önünde bulundurmanız lazım. Belki güvenilir(!) bir siteden Torrent dosyasını bulursanız, bir derece daha sağlıklı olur.
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.049 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #3 CD keyleri var oyunun para önemli değilse. CD'si de var CD okuyuculu eski bir laptop varsa takıp oynayabilirsin.
CD keyleri var oyunun para önemli değilse. CD'si de var CD okuyuculu eski bir laptop varsa takıp oynayabilirsin.
Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.231 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #4 Tecrübelerime göre virüs girmez.
Origin Man Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 OC 12 GB/Ryzen 5 5500/8X2 Ram/500 gb SSD/ Win 11 Pro/Tuf Gaming a520m-plus Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #5 shunuruma dedi: Resident Evil operation raccoon City indirmek istiyorum. Steam'de yok gametrexden indirsem sıkıntı yaşar mıyım ya da virüs girer mi? Genişletmek için tıkla... Virüs kısmının net bir cevabı yok. Crackleyenin insafına kalmış.
shunuruma dedi: Resident Evil operation raccoon City indirmek istiyorum. Steam'de yok gametrexden indirsem sıkıntı yaşar mıyım ya da virüs girer mi? Genişletmek için tıkla... Virüs kısmının net bir cevabı yok. Crackleyenin insafına kalmış.