Arkadaşlar, durum şöyle: Kasımın son haftasında bilgisayarın bozuldu ve yeni bilgisayara ihtiyacım vardı. Babama alacağım PC'yi gösterince bana 15-20 güne alırız dedi. Bugün 12'den önce sayarsak 10. gün. Bu akşam babamla konuştum. Alacaksan 20 Ocak'tan önce almaya çalış, yaptırımlar yürürlüğe geçtiği zaman sonumuz Ukrayna gibi olabilir dedim. O da bakarız deyip yavaş yavaş -2 ay sonra deyip geçiştirdi. Ben de 10 gün önce 15-20 gün sonra alırız sözü vermiştin dedim. Ben o 10 gün boyunca sürekli bilgisayar baktım. Oradan oraya sürekli aradım. (Eğer konu geçmişime bakarsanız siz de anlarsınız. Bunun 2-3 katı kadar başka forumlarda da var.) Sürekli düşündüm nasıl yapsam. Masamın üstündeki kitaplığı çıkartıp odamın düzenini bile hesaba kattım ne yapabiliyorum diye dedim. O da dedi ki sen bana bu bilgisayarla idare edebiliyorsun dedin, ben de yavaştan alıyorum. Bu konuda haklı, bir şey diyemem ama en son böyle yapacaktın, madem boşa heveslendirmeseydin keşke dedim. Orada da bitti olay.
Şimdi bu boş yapmayı geçeyim, sizden istediğim bir şey var. Malum 19 yaşındayım, çıkıp da çalışamıyorum. İnternet üzerinden yasal yollarla 5-10 TL olsun para kazanabileceğim yolları önerebilir misiniz? Yazanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Şimdi bu boş yapmayı geçeyim, sizden istediğim bir şey var. Malum 19 yaşındayım, çıkıp da çalışamıyorum. İnternet üzerinden yasal yollarla 5-10 TL olsun para kazanabileceğim yolları önerebilir misiniz? Yazanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: