Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.446 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 11 Ocak 2021 #11 EKAloji dedi: Kısa link demi, hangi site hocam? Oranlar baya iyi geldi. Genişletmek için tıkla... Adfocus
EKAloji dedi: Kısa link demi, hangi site hocam? Oranlar baya iyi geldi. Genişletmek için tıkla... Adfocus
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.301 Çözümler 56 11 Ocak 2021 #12 En azından biraz yardımı oluyor bu paraların gayet iyi ve zeki bir nesiliz bence.
Furkan_Elci Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #13 ETH ile kazanmaya başladım, bugün sert düşüşler oldu.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.301 Çözümler 56 11 Ocak 2021 #14 Furkan_Elci dedi: ETH ile kazanmaya başladım, bugün sert düşüşler oldu. Genişletmek için tıkla... Bende takip etmiyorum içinden ama sosyal medyada görüyorum düşüş yaşıyor sonu yaklaşıyor diyorlar.
Furkan_Elci dedi: ETH ile kazanmaya başladım, bugün sert düşüşler oldu. Genişletmek için tıkla... Bende takip etmiyorum içinden ama sosyal medyada görüyorum düşüş yaşıyor sonu yaklaşıyor diyorlar.
Furkan_Elci Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #15 AnotherJourney dedi: Bende takip etmiyorum içinden ama sosyal medyada görüyorum düşüş yaşıyor sonu yaklaşıyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Sonu yaklaşmıyor sosyal medyada herkes bir yalan atıyor insanlarda inanıyor.
AnotherJourney dedi: Bende takip etmiyorum içinden ama sosyal medyada görüyorum düşüş yaşıyor sonu yaklaşıyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Sonu yaklaşmıyor sosyal medyada herkes bir yalan atıyor insanlarda inanıyor.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.301 Çözümler 56 11 Ocak 2021 #16 Furkan_Elci dedi: Sonu yaklaşmıyor sosyal medyada herkes bir yalan atıyor insanlarda inanıyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir bilinçsiz insanlar yüzünden oluyor ama genelde kazandıran bir yatırım.
Furkan_Elci dedi: Sonu yaklaşmıyor sosyal medyada herkes bir yalan atıyor insanlarda inanıyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir bilinçsiz insanlar yüzünden oluyor ama genelde kazandıran bir yatırım.
Furkan_Elci Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #17 AnotherJourney dedi: Olabilir bilinçsiz insanlar yüzünden oluyor ama genelde kazandıran bir yatırım. Genişletmek için tıkla... Çok riskli ve bilgisiz bir şekilde girerseniz batabileceğiniz bir platform. Fiyatı artmışken alıp düşünce satıp 2 katı zarar edip oturuyorlar.
AnotherJourney dedi: Olabilir bilinçsiz insanlar yüzünden oluyor ama genelde kazandıran bir yatırım. Genişletmek için tıkla... Çok riskli ve bilgisiz bir şekilde girerseniz batabileceğiniz bir platform. Fiyatı artmışken alıp düşünce satıp 2 katı zarar edip oturuyorlar.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 11 Ocak 2021 #18 Evet, kazanıyorum. 180'e yakın kazancım oldu.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 12 Ocak 2021 #19 250-300 TL arasında Steam cüzdan kodu kazandım.
pandaaa Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 752 Çözümler 3 12 Ocak 2021 #20 İnternet üzerinden çok büyük paralar kazandım son birkaç ayda. Yabancı dil ve yazılım biliyorsanız okumadan bile geçinebilirsiniz, tabi kur böyle ilerlerse.
İnternet üzerinden çok büyük paralar kazandım son birkaç ayda. Yabancı dil ve yazılım biliyorsanız okumadan bile geçinebilirsiniz, tabi kur böyle ilerlerse.