İnternetten para kazanma

wibonsue

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bilgisayar almak istiyorum ama ailem almıyor bende kendim kazanmak istiyorum öneriniz var mı şunu yap diyecek.
Veya bir site söyleyip bunu yaparsan kazanabilirsin diye anket falan her şeyi yaparım arkadaşlarım beraber oyun giriyor ben giremiyorum var mı önerisi olan.

Var bilgisayarını kapat ve git çalış.

Siteyi bilmiyorum ancak bazı kişiler çevirmenlik yaparak iyi paralar kazanıyorlar. Araştırmanızı öneririm.

İnternetli değil fakat bir lokantada garsonluk yapabilirsin. Günlük 50 TL verirler. Zengin bir restoranda isen günlük 200 TL' ye bile çıkabilir.

Eğer kodlama merakın filan varsa kendi minik çaplı oyunlarını yapıp reklam koyarsan az da olsa para kazanırsın ama bilgisayarı toplayacak kadar çok kazanamazsin büyük ihtimal.

Öncelikle internetten para kazanmak kolay değildir. Genellikle bilgisayar gerekmekte bunun için fakat aracılık yaparak da birşeyler kazanabilirsiniz. Telegram üzerinden arşiv kanali açarak ve 10k gibi bir sayıya ulaşırsanız aylık 500-600₺ kazanabilirsiniz. Instagram'da 150-200k aralığındaki kanallar aylık 3-6k₺ arası para kazanıyor. Onun dışında WhatsApp'ta Admin grupları oluyor Instagram için. Oradan ucuz sayfa/hesap aldiktan sonra forumlarda vs. Satabilirsiniz. Aracılık yaparak bir ayda 1k₺ kazandım şahsen. Telegram ile de aylık 700₺ (1 ayda 10k'ya ulaştıktan sonra 400₺'e sattım. 300₺'de kısaltma gelirleri.)

Yaşın kaç bilmiyorum ama internetten para kazanmak göründüğü kadar kolay değilir uğraşman lazım bence git çalış daha iyi para biriktirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…