wibonsue Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #11 Hiraeth dedi: Var bilgisayarını kapat ve git çalış. Genişletmek için tıkla... 15 yaşındayım tommyangelo123 dedi: İnternetli değil fakat bir lokantada garsonluk yapabilirsin. Günlük 50 TL verirler. Zengin bir restoranda isen günlük 200 TL' ye bile çıkabilir. Genişletmek için tıkla... yaparım aslında ama çevrem yok iş arayan yerde bilmiyprıum 1 defa bilgisayarcıda çalıştım oda çocugum diye çok para vermiyodu zaten 40 tane bilgisayar falan toplattı bana 1 ayda
Hiraeth dedi: Var bilgisayarını kapat ve git çalış. Genişletmek için tıkla... 15 yaşındayım tommyangelo123 dedi: İnternetli değil fakat bir lokantada garsonluk yapabilirsin. Günlük 50 TL verirler. Zengin bir restoranda isen günlük 200 TL' ye bile çıkabilir. Genişletmek için tıkla... yaparım aslında ama çevrem yok iş arayan yerde bilmiyprıum 1 defa bilgisayarcıda çalıştım oda çocugum diye çok para vermiyodu zaten 40 tane bilgisayar falan toplattı bana 1 ayda
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 731 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN 29 Temmuz 2020 #12 wibonsue dedi: 15 yaşındayım Genişletmek için tıkla... Boş vaktin varsa önemi yoki, ben 25 yaşındayım 15 yaşındayken komilik yapıyordum boş topluyordum etrafı temizliyordum günlük 30 TL alıyordum.
wibonsue dedi: 15 yaşındayım Genişletmek için tıkla... Boş vaktin varsa önemi yoki, ben 25 yaşındayım 15 yaşındayken komilik yapıyordum boş topluyordum etrafı temizliyordum günlük 30 TL alıyordum.