Hocam lua öğrenip Roblox'ta oyun yaparsan ve Robux kazanırsan o Robux'ları paraya dönüştürebiliyorsun gerçek paraya mesela Roblox'ta 35k Robux'su 105 dolara dönüştürebilirsin.
Merhaba. 16 yaşındayım ve artık kendi harçlığımı kendim kazanmak istiyorum. Yani söylemek istediğim şey çok büyük paralar kazanmak istemiyorum. C# yazılım dilini az çok biliyorum. Önerileriniz nelerdir?
Bionluk'ta arka plan silme işlemi yapabilirsiniz.
Ya da uğraşayım derseniz After Effects falan kullanabilirsiniz.
132 TL gibi bir şey.![]()
Profesyonel video düzenleme yazılımı | Adobe Premiere Pro
Premiere Pro'nun profesyonel video düzenleme ve post prodüksiyon yazılımını keÅfedin. Video düzenleyin ve kırpın, efektler ekleyin, ses karıÅtırın, videoyu uzatın ve daha fazlasını yapın.www.adobe.com
Ardından çoğu YouTuber bununla ilgili bedava effect packler paylaşıyor. Bu şekilde çok daha rahat.
Ve kısa sürede edit yapabilirsiniz mesela bir örnek.
132 tl hocam aylık buarada kafanız karışmasın.
Oyun tutarsa aslında çok çok iyi paralar kazanılabilir. Roblox'a gelen yeni güncelleme ile de oyun yapmak çok kolay.
Hepsini düşüneceğim sağolun.Hocam lua öğrenip Roblox'ta oyun yaparsan ve Robux kazanırsan o Robux'ları paraya dönüştürebiliyorsun gerçek paraya mesela Roblox'ta 35k Robux'su 105 dolara dönüştürebilirsin.
Merhaba. 16 yaşındayım ve artık kendi harçlığımı kendim kazanmak istiyorum. Yani söylemek istediğim şey çok büyük paralar kazanmak istemiyorum. C# yazılım dilini az çok biliyorum. Önerileriniz nelerdir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.