İnternetten para kazanma

Mirac21

Femtopat
Merhaba. 16 yaşındayım ve artık kendi harçlığımı kendim kazanmak istiyorum. Yani söylemek istediğim şey çok büyük paralar kazanmak istemiyorum. C# yazılım dilini az çok biliyorum. Önerileriniz nelerdir?

Hocam lua öğrenip Roblox'ta oyun yaparsan ve Robux kazanırsan o Robux'ları paraya dönüştürebiliyorsun gerçek paraya mesela Roblox'ta 35k Robux'su 105 dolara dönüştürebilirsin.

Hocam lua öğrenip Roblox'ta oyun yaparsan ve Robux kazanırsan o Robux'ları paraya dönüştürebiliyorsun gerçek paraya mesela Roblox'ta 35k Robux'su 105 dolara dönüştürebilirsin.

Oyun tutarsa aslında çok çok iyi paralar kazanılabilir. Roblox'a gelen yeni güncelleme ile de oyun yapmak çok kolay.

Bionluk'ta arka plan silme işlemi yapabilirsiniz.
Ya da uğraşayım derseniz After Effects falan kullanabilirsiniz.
132 TL gibi bir şey.
Ardından çoğu YouTuber bununla ilgili bedava effect packler paylaşıyor. Bu şekilde çok daha rahat.
Ve kısa sürede edit yapabilirsiniz mesela bir örnek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
132 tl hocam aylık buarada kafanız karışmasın.

Oyun tutarsa aslında çok çok iyi paralar kazanılabilir. Roblox'a gelen yeni güncelleme ile de oyun yapmak çok kolay.
Hepsini düşüneceğim sağolun.

Montaj bilginiz varsa videolara montaj yapabilirsin. Ustalaştığın oyun varsa koçluk yapabilirsin. Blog yazarlığı yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…