İnternetten Para Kazanmak İçin Site Önerisi

Youtube'a gir video çek. Sokaktaki hayvanları çek primli yazılar yaz kazanırsın sonra babanın hesabını eklersin Youtube Adsense'ine alırsın paranı

Benim kardeşim de 12 yaşında. Otur derslerine çalış. PC kaçmıyor. Bilgisayar manyağı oldunuz

Ayrıca biri çalışmakla birey olunduğundan bahsetmiş. Çalışmakla birey olunmuyor. Çalıştığım yerde nice insan(!)lar var. Benim Ares (Dogo) bile daha birey

Baban senin için gelecek hazırlıyor. Sen de evladın için gelecek hazırlayacaksın. Evet, babanın parasına güvenme. Aklına ve kendine güven ama babanın parasını da ye Evladın da senin paranı yesin. Bu süreç gayet normaldir. Yıllarca bu toplumda babanın parasını yemeyi "tüh, kaka" olarak lanse ettiler. Alakası yok.

Fazla Enes Batur seyretme kardeşim. İnternetten para kazanmak öyle kolay değil.

Süreç böyle işliyor, doğru. Belli bir yaşa kadar söylediklerinin doğruluk payı var. Konuyu açan 11 yaşındaymış zaten ama birey 20'li yaşlara gelip hala aileden medet umuyorsa orada bazı şeyler ters gidiyor demektir.

Medet ummaktan ziyade, ailenin imkanı varsa, kullanmaktan utanç duymamalı ve gurur yapmamalısın. Sen evladın için biriktirsen, yatırım yapsan ve yarın evladının sırf gururdan dolayı o birikimden yararlanamaması seni üzmez mi?

Aslında olayın aynı noktasındayız ama farklı değerlendirmeyi tercih ediyoruz. Benim mottam, ailenin imkanlarından yararlanma değil ki. "Babamı ... almaya ikna edemiyorum." noktasında benim sıkıntım. Belli bir yaşa geldikten sonra şayet ailen bu noktada alamayacağını belirtiyorsa zorlamanın bir anlamı olmadığı söylemeye çalışıyorum çünkü artık senin bu isteğini gerine getirecek yaşa gelmişsindir. Yoksa insanı ailesi bir noktaya getirir. İmkanı doğrultusunda maddi ve manevi desteğini esirgememelidir. Soruyu soran arkadaş, yaş itibariyle benim belirttiğim yaşa girmiyor ki zaten çocuk işçi sınıfına bile girecek yaşta değil. Umarım babasının veya ailesinin imkanı doğrultusunda gönlünden geçen bir sisteme sahip olur. Soruna cevap vermiş olayım, tabii ki de o şekilde davranması beni üzer. Belli bir yaşa geldikten sonra kendi kazandığıyla birşeyler yapması da bir o kadar gururlandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…