İnternetten para kazanmak mümkün mü?

xGmc

Femtopat
İnternetten para kazanmak istiyorum. Ek gelir gibi düşünün, önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün ama internetten para kazanan çoğu Türk yabancı şirketlere home office şeklinde çalışıyor. Bilgisayar mühendisi olan Türkler Apple ya da Samsung'ta çalışıyorlar onun dışında borsa sayesinde kazanırsın başka şekilde kazanıyorum diyen yalan söylüyordur.

Binomo tarzı finans siteleri olabilir.
Meslek olarak ise yazılımcılık, tasarımcılık, çevirmenlik gibi meslekler olabilir.
Dropshipping olabilir.

Hocam borsa ve kripto içinse biraz eğitim alınmalı bence çünkü bunu kumar gibi oynayanlar var bilmeden. Ya da direkt borsaya yatırım yapılıp uzun vade beklenebilir.

Hocam borsa ve kripto içinse biraz eğitim alınmalı bence çünkü bunu kumar gibi oynayanlar var bilmeden. Ya da direkt borsaya yatırım yapılıp uzun vade beklenebilir.
Haklısınız hocam bu işi gerçekten bilen birisinin eğitim vermesi lazım ama ben Türkiye'de gerçekten bilen sayılı kişiler olduğunu düşünüyorum, ki bende borsayla ilgilenmek istiyorum ama doğru düzgün eğitim veren birisini görmedim daha.

Jamiryo BTC

aslında verenler oluyor ama mantıkken kimse kendine rakip çıkarmak istemez hocam önerileriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…