Oluyor hocam ben öyle kullanıyorum, jumptask açınca gelir biraz daha artıyor, çok bilmiyorum açıkçası onu, nasıl daha fazla gelir elde edileceğini nasıl para çekileceği ile ilgili YouTube'da konuyla ilgili güzel videolar var.
Mümkün, kazanıyorum ve maalesef veremem. Para kazanma tavsiyelerinin peşinde gidenlerin çoğu ya para kazanamıyor ya da kendini piramit şemalarının içinde buluyor. En temizi oturup düşünmek ve plan yaparak kendi yolunu kendin çizmek.
Mümkün, kazanıyorum ve maalesef veremem. Para kazanma tavsiyelerinin peşinde gidenlerin çoğu ya para kazanamıyor ya da kendini piramit şemalarının içinde buluyor. En temizi oturup düşünmek ve plan yaparak kendi yolunu kendin çizmek.
Zor şartları olan bir ülkede yaşıyoruz, eğer size bir zararı olmayacaksa diğer insanların da bilginizden ve deneyiminizden faydalanması yaşadığımız ülke şartlarında onurlu bir davranış olur.
Hocam internetiniz ne kadar hızlıysa o kadar kısa sürüyor, bir de ek bonusları falan var, arkadaş çevreniz genişse, referansınızla giriş yapanlardan siz de kazanç sağlıyorsunuz