İnternetten para kazanmak mümkün müdür?

Kıymetli cevabınız için teşekkür ederim. Peki şuanda da 4 asgari ücreti buluyor mu hocam geliriniz ? Eğer öyleyse inanın psikolojik olarak o kadar ihtiyacım var ki. Üstelik çokta yatkınım bu tarz işlere. Bir şekilde ücreti mukabilinde ortak olalım derseniz ona da varım (belki iş paslayabiliyorsunuzdur, bilmiyorum). Beni de yönlendirmeniz mümkün müdür ?

Son düzenleme:
Tabii ki mümkün, benim yaptığım tek iş evden çalışmak gelir olarak şu an asgari ücretin 4 katına yakın para geliyor. Yaptığım iş kopyala yapıştır.
Mümkün de hocam nasıl ve neler ile mümkün? Mesela Siz neler yapıyorsunuz?

Nasıl ulaşabilirim Size hocam?

Hocam bu tarz işleri nasıl nerede bulabiliriz ve işinizi biraz açar mısınız sizin için bir mahzuru yoksa tabii ki de.

Kazanç tl değil euro olduğu için genelde bu farkı koruyor evet.
Mümkün de hocam nasıl ve neler ile mümkün? Mesela Siz neler yapıyorsunuz?

Nasıl ulaşabilirim Size hocam?

Hocam bu tarz işleri nasıl nerede bulabiliriz ve işinizi biraz açar mısınız sizin için bir mahzuru yoksa tabii ki de.
Ben bu tür iş verenler ile biounluk gibi sitelerde tanıştım. Bionluktan alışverişimiz olmadı ama tanışıp görüşmemiz ve iş için aracı olmuş oldu bize.

Almanya'dan Türkçe bilen şuanki iş verenim ile tanıştım ve yıllardır sabit maaş karşılığı iş yapıyorum.

Türkiye'den de ajans sahibi kişiler ile tanıştım ve onlarada iş yapıyorum. Bunlara yaptığım işler aylık kazancımı daha yukarı taşıyor tabi ama bunların sabit geliri yok. Yani bir ay var bir ay yok olabiliyor buralardan ne gelirse + kazanç.

Ben 15 yıldır bu işlerin içinde olduğumdam bir çok konuya hakimim. Liseyi bırakıp bu işlere atılmıştım zamanında. Ozamanlar haber sitelerinde, hosting sitelerinde ve e-ticaret sitelerinde evden çalışıyordum.

Tabi şimdi bu kişilerle tanışmak için şans faktörüde var. Tavsiyem kovalayın mutlaka birşeyler çıkar bir yerden başlarsınız. Ücreti düşük olsa bile denk gelen işleri yapın tecrübe kazanın ilerisi için lazım olacak.

Hocam peki bu tarz işleri bilmeyen ya da tecrübesi olmayan herkes yapabilir mi
Sizin bahsettiğiniz site bionluğu ve fiverrı biliyorum sadece ama orada dediğiniz gibi alışveriş yapılıyor öyle aracı olan, olabilecek kişiler var mı?

Bionlukta ilanların olsun. İş veren bizzat sana oradan yazıyor, iletişim bilgisi paylaşmak yasak normalde ama paylaşılıyor. Sende cevap olarak harici iletişim yasak yazıyorsun hesabının zarar görmemesi için. Diğer taraftan whatsappdan yazıyorsun adama kusura bakma oradan o şekilde yazmak zorundaydım diye ve sohbet başlıyor.

Ancak en azından wordpress gibi en çok kullanılan basit bir script hakkında bilgin olsun. İçerik girme, eklenti tema yükleme, kurulum gibi temel şeyleri bile yapabiliyor olsan birşeyler gelmeye başlar.

Yurtdışından nasıl kopyala yapıştır yaparak para kazanıyorsunuz?

Yurt dışından nasıl kopyala yapıştır yaparak para kazanıyorsunuz?
Hocam adam zaten anlatmış yukarıda yurt dışında işvereni var onunla veya farklı kişilerle sabit fiyata anlaşıp işler yapıyor ve bana verdiği cevapta da temel olan şeyleri bilsek bile oradan ilerleyebileceğimizi söylemiş kopyala yapıştır ise işin fazla zor olmadığını söylemek için.

Yani anlaşılan Fiverr gibi bir sitede yurtdışı üzerinden bir adamla anlaşıp, onunla sürekli çalışıyor ve bunu farklı bilmediği aracı kişilere yönetip onlara yaptırıyor ya da kendi yapıyor öyle mi?

bir de hocam bu fiverr gibi sitelerde adamla direkt iletişime fiverr dışı geçmenin bir yolu var mı sistemin tespit etmemesi için neler yapabiliriz?

Konuyu açalı bayağı olmuş vallahi internetten mis gibi para kazanalınıyormuş onu öğrendim fiverr filan boş iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…