Yapılabilir, anket doldurulabilir, ExperOption denenebilir. Ama en mantıklısı instagram da hesap satmak.Örneğin Bionluk gibi sitelerde logo, makale yazarligi, ürün girisi vb işler yapılabilir mi?
İçerik olarak sosyal medya (İnstagram, Youtube falan) hesap açmak video yüklemek falan.e ticaret degil de icerikten kastinuz nedir annem normal bir ise gir calis diyor bana ama is bulamadim basvuru yaptim bim a101 falan tek cocugum ve biraz ise baslarken geriliyorum daha once hic calismadim
anket falan nadiren geliyor
Birkaç tane hesap aç ve kendini bir hesapta evli çocuklu iyi bir işte çalışan biri olarak göster diğerinde evli çocuklu okuyan biri falan farklı kombinasyonlar dene ona göre anketler gelir zaten.e ticaret degil de icerikten kastinuz nedir annem normal bir ise gir calis diyor bana ama is bulamadim basvuru yaptim bim a101 falan tek cocugum ve biraz ise baslarken geriliyorum daha once hic calismadim
anket falan nadiren geliyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.