İnternetten para kazanmak mumkun mü?

e ticaret degil de icerikten kastinuz nedir annem normal bir ise gir calis diyor bana ama is bulamadim basvuru yaptim bim a101 falan tek cocugum ve biraz ise baslarken geriliyorum daha once hic calismadim

anket falan nadiren geliyor

e ticaret degil de icerikten kastinuz nedir annem normal bir ise gir calis diyor bana ama is bulamadim basvuru yaptim bim a101 falan tek cocugum ve biraz ise baslarken geriliyorum daha once hic calismadim

İçerik olarak sosyal medya (İnstagram, Youtube falan) hesap açmak video yüklemek falan.

Birkaç tane hesap aç ve kendini bir hesapta evli çocuklu iyi bir işte çalışan biri olarak göster diğerinde evli çocuklu okuyan biri falan farklı kombinasyonlar dene ona göre anketler gelir zaten.

Bence sen az biraz para bul motor al kuryelik yap hem parası iyi hem de insanlarla iletişim az.

Son düzenleme:
Şu an 1000 takipçili Instagram hesabı ve 900 aboneli YouTube hesabı yönetiyorum. Günde 1 saat üretsem zaten çok rahat etkileşim geliyor. Az vakitte zamanla çok kazandıran bir şey. En popüler içeriği bulup özgünleştiriyorsun zaten çocuklar YouTube'da çok etkileşim veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı