İnternetten para kazanmak

Veli_Darkham

Decapat
Öğrenci iken internetten para kazanmak istiyorum, ufak da olsa bir miktar para kazanmak. Bildiğiniz siteler var mı ya da buna benzer yöntemler? PC başınca günde 10-14 saat oturuyorum, yardımlarınız benim için çok önemli. Teşekkürler. ^^

Sosyal medyaya kafa yor biraz gerisi gelir. İnstagram da hesap açıp büyütmeyi dene

Bana en mantıklı gelen yöntem, üç liraya alıp, beş liraya satmak. Tabi satış için bir şeyler ucuzken sizin erkenden almanız ve ayriyeten de alıcıların size güvenmesi gerekiyor. Bunu sağlamak biraz zor.

Sosyal medyaya kafa yor biraz gerisi gelir. İnstagram da hesap açıp büyütmeyi dene
efendim siz yapıyormusunuz ?
o satış için uğraşmak gerekli gibi ve nereden yapıcaksın

30K lık gerçek takipçili hesabım var. Kitlem yurtdışına hitab ediyor. Hesabı nasıl değerlendirebilirim?

30K para kazanmak için yeterli bir sayı değil. Hesabın kitlesinin ne olduğu ve aktifliği de önemli. Hesabına hesap reklamları alarak para kazanabilirsin. Senin gibi hesabı olanların reklamını yaparak ama bu 30K da zor olur. Büyümen gerek. Diğer yolda sitene hit çekerek yurtdışı çarpanları yüksek olur site bilgin varsa yukarı kaydırtarak sitene yönlendirebilirsin denemiş olursun. Ama 30k dediğim gibi az

Tabi ki de şuan takipçi sayım az ama ilerde reklam yaptıracak sayfalar beni mi bulmalı yoksa ben adım atmalı mıyım ? Nasıl olur ?
Aktiflik derken şuan istatistiklere baktığım da en yüksek gönderi 110.000 kişiye erişmişim ? normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…