İnternetten para nasıl kazanılır?

Nasıl yapılıyor?

Google'den detayli sekilde yüzlerce bilgi var. Kisacasi kendin icin ya da anlasmali bir site icin dosya yüklüyorsun o dosya indirildikce para kazaniyorsun. Mesela indirme basi 0.001 kurus gibi ama dosyanin 100.000 kere indirildigini düsünürsen iyi kazanc yapabilirsin.

Bayagi tecrübe gerektiren bir is yalniz. Iyi arastirmanizi tavsiye ederim ve büyük siteler ile calisin. Türkiye'de internet hizlari düsük oldugu icin ya VPS server tutup upload yapiyorlar ya da fiber falan kullaniyorlar. Ben yurtdisinda yasadigim icin kendim PC basindan yapabiliyorum bu isleri eskiden VPS kiraliyordum.

PTC, PTS olayina hic girmeyecegim dedigim gibi bayagi karisik.

Büyük siteleri nereden bulacam ve Nasıl anlaşma yapıcam?

Hentai izleyerek... Bir süre sonra Japonca öğrenip tercümanlık yapabilirsiniz. Hentai sektörü malesef ülkemizde çok zayıf ve gerekli özen gösterilmiyor. Türkçe çeviriler ise tamamen konuyla alakasız görüntüden olayı yorumlamaya dayalı şeklinde ''english sub'' izlediğim için benim açımdan sorun yok ama kaliteli bir ''türkçe altyazılı hentai'' sitesi açarsabilirseniz çok güzel reklam alırsınız. Türkiye'de büyüyen bir sektör. Bence dip dalgaya önem verilmeli.

Son düzenleme:
Link kısaltıp kazanabilirsiniz ben bir ara öyle az çok kazanmıştım ama çekemedim. Tabii ki biraz hatalı bir şey bana kalırsa eskiden LoL hilesi yazmıştım ama hile yoktu indirdiklerinde metin belgesi çıkıyordu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…