İnternetten PC almak

KyloRen58

Hectopat
Daha önce hiç internetten bilgisayar parası veya hazır bir sistem almadım. Kargoda vb. nakliyat sırasında hasar gelebileceğinden korkuyordum. Bu aralar beğendiğim bir sistem gördüm, bana göre pahalı olan bir sistem. Sizce internetten alınır mı? Mağaza bana uzak. Tecrübelerinizi paylaşmanızı isterim.

Hiç bir sorun olmaz. Zarar en fazla kutusuna gelicektir.

Teknobiyotik'ten 2 hafta önce montajlı bir şekilde aldım. Kargoya verildikten 1 gün sonra elime ulaştı. Ekran kartı hariç (güvenlik için sökerek gönderiyorlar) her parçam montajlıydı ve herhangi bir sorun yaşamadım. Kargo da Aras Kargo ile gelmişti.

Kargonun paketlemesini genelde çok sağlam yapıyorlar ancak kargocular hayvan gibi taşıma işlemi yapabiliyor ben olsam riske atmaz kendim gidip alırdım.

Ben defalarca ürün aldım hiç sıkıntı yaşamadım. (En hassasları TV, Laptop, PS4 idi)
Alacağınız ürünün linkini atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Bu aralar beğendiğim bir sistem gördüm, bana göre pahalı olan bir sistem.
Güvenilir bir yerden alırsanız alınır. Niye alınmasın? Linkini paylaşır mısınız acaba sistemin? O zaman daha sağlıklı yorum yapabiliriz de.

Teknobiyotik'ten aldım 2 hafta önce ben de. Bir sıkıntı yok sadece videolardaki performansın aynısı çıkmıyor . Videolarda tek 8 GB RAM diye gösteriyorlar ama çift kanal 8 GB RAM performansı var. Herhangi bir sıkıntım yok onun dışında. İtopya'ya bakmıştım almadan önce ve orası biraz daha pahali geldi bana. Bir de karantina dönemi yoğunlar sanırım o sebepten çok özenli bir şekilde hizmet veremiyorlar gibi. Yoksa İtopya'da güzel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…