Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 26 Ağustos 2021 #1 İnternetten güç kaynağı satın aldım fakat hangi mağazadan aldığımı unuttum. Ürün arızalı. Nasıl garantiye yollayacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2021
İnternetten güç kaynağı satın aldım fakat hangi mağazadan aldığımı unuttum. Ürün arızalı. Nasıl garantiye yollayacağım?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 26 Ağustos 2021 #2 Aldığınız ürünün garanti belgesindeki servisi arayabilirsiniz. Faturanızla beraber kargoya vermeniz yeterli olur.
Aldığınız ürünün garanti belgesindeki servisi arayabilirsiniz. Faturanızla beraber kargoya vermeniz yeterli olur.
Maki Winchester Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #3 Ürünün nasıl bir arızası var. merak ettim
Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 26 Ağustos 2021 #4 56153 dedi: Aldığınız ürünün garanti belgesindeki servisi arayabilirsiniz. Faturanızla beraber kargoya vermeniz yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Faturası yok nasıl olacak.
56153 dedi: Aldığınız ürünün garanti belgesindeki servisi arayabilirsiniz. Faturanızla beraber kargoya vermeniz yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Faturası yok nasıl olacak.
A Annie Leonhart Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 299 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #5 Emovic dedi: İnternetten güç kaynağı satın aldım fakat hangi mağazadan aldığımı unuttum. Ürün arızalı. Nasıl garantiye yollayacağım? Genişletmek için tıkla... Elinizde fatura ve garanti belgesi yoksa aldığınız sitenin müşteri temsilcisini arayarak faturayı mail adresime gönderebilir misiniz derseniz gönderirler.
Emovic dedi: İnternetten güç kaynağı satın aldım fakat hangi mağazadan aldığımı unuttum. Ürün arızalı. Nasıl garantiye yollayacağım? Genişletmek için tıkla... Elinizde fatura ve garanti belgesi yoksa aldığınız sitenin müşteri temsilcisini arayarak faturayı mail adresime gönderebilir misiniz derseniz gönderirler.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 26 Ağustos 2021 #6 Seri numarası da belki işe yarayabilir. En azından aldığınız siteyi hatırlamıyor musunuz?
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.927 Çözümler 18 Yer Balıkesir 26 Ağustos 2021 #7 Emovic dedi: Faturası yok nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... Ürünün kutusuna bakın. Kutusunda yoksa hangi markaysa müşteri hizmetlerini arayın.
Emovic dedi: Faturası yok nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... Ürünün kutusuna bakın. Kutusunda yoksa hangi markaysa müşteri hizmetlerini arayın.
Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 26 Ağustos 2021 #8 56153 dedi: Seri numarası da belki işe yarayabilir. En azından aldığınız siteyi hatırlamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı orda hatırlamıyorum faturası oradaydı. SARAÇLI dedi: Ürünün kutusuna bakın. Kutusunda yoksa hangi markaysa müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Ordan bulabilir miyim?
56153 dedi: Seri numarası da belki işe yarayabilir. En azından aldığınız siteyi hatırlamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı orda hatırlamıyorum faturası oradaydı. SARAÇLI dedi: Ürünün kutusuna bakın. Kutusunda yoksa hangi markaysa müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Ordan bulabilir miyim?
ValiBey36 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.831 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600 AF İşlemci INNO3D GTX 1650 GDDR6 Ekran Kartı Biostar A302M Anakart 500GB SEAGATE HDD+PATRİOT BRUST 240GB SSD 2x8GB Crucial 3000MHz CL15 RAM LG 22MK400H Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2021 #9 Emovic dedi: İnternetten güç kaynağı satın aldım fakat hangi mağazadan aldığımı unuttum. Ürün arızalı. Nasıl garantiye yollayacağım? Genişletmek için tıkla... Kutusu varsa garanti belgesi vardır.İlgili firmanın numarasını araştırıp arayabilirsiniz.
Emovic dedi: İnternetten güç kaynağı satın aldım fakat hangi mağazadan aldığımı unuttum. Ürün arızalı. Nasıl garantiye yollayacağım? Genişletmek için tıkla... Kutusu varsa garanti belgesi vardır.İlgili firmanın numarasını araştırıp arayabilirsiniz.
Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 26 Ağustos 2021 #10 ValiBey36 dedi: Kutusu varsa garanti belgesi vardır.İlgili firmanın numarasını araştırıp arayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Garanti belgesi elimde sadece siteyi bilmiyorum faturada sitedeydi ama diğer herşey var.
ValiBey36 dedi: Kutusu varsa garanti belgesi vardır.İlgili firmanın numarasını araştırıp arayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Garanti belgesi elimde sadece siteyi bilmiyorum faturada sitedeydi ama diğer herşey var.