4 417496 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 702 18 Ekim 2023 #1 İyi günler, daha önce internetten bir kez ayakkabı aldım. Biri 41 diğeri 42 geldi iade ettim. Bu markayı bilmiyorum ama bazı arkadaşlar su geçirmezlik konusunda kaliteli dediler. Bu markadan kullanan arkadaşlar aydınlatabilir mi? Teşekkürler. Bir Alana Bir Bedava Ayakkabı - Scooter Bir alana bir bedava ayakkabı fırsatı ile Scooter'da tarzınızı yenileyin! En sevdiğiniz ayakkabıları alırken tasarruf edin. 1 alın 1 bedavaya gelsin. www.scooter.com.tr
İyi günler, daha önce internetten bir kez ayakkabı aldım. Biri 41 diğeri 42 geldi iade ettim. Bu markayı bilmiyorum ama bazı arkadaşlar su geçirmezlik konusunda kaliteli dediler. Bu markadan kullanan arkadaşlar aydınlatabilir mi? Teşekkürler. Bir Alana Bir Bedava Ayakkabı - Scooter Bir alana bir bedava ayakkabı fırsatı ile Scooter'da tarzınızı yenileyin! En sevdiğiniz ayakkabıları alırken tasarruf edin. 1 alın 1 bedavaya gelsin. www.scooter.com.tr
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.738 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #2 Hocam daha test etmedim ama aynı fiyata bunu almak daha mantıklı bence markası daha kaliteli hissettiriyor bana en azından: Discovery Expedition Siyah Erkek Outdoor Bot Boryong New - 1716557 | Boyner Discovery Expedition Siyah Erkek Outdoor Bot Boryong New - 1716557 size özel indirimler ve taksit avantajlariyla boyner.com.tr’de! www.boyner.com.tr
Hocam daha test etmedim ama aynı fiyata bunu almak daha mantıklı bence markası daha kaliteli hissettiriyor bana en azından: Discovery Expedition Siyah Erkek Outdoor Bot Boryong New - 1716557 | Boyner Discovery Expedition Siyah Erkek Outdoor Bot Boryong New - 1716557 size özel indirimler ve taksit avantajlariyla boyner.com.tr’de! www.boyner.com.tr
4 417496 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 702 18 Ekim 2023 #3 CeoPotato dedi: Hocam daha test etmedim ama aynı fiyata bunu almak daha mantıklı bence markası daha kaliteli hissettiriyor bana en azından: Discovery Expedition Siyah Erkek Outdoor Bot Boryong New - 1716557 | Boyner Discovery Expedition Siyah Erkek Outdoor Bot Boryong New - 1716557 size özel indirimler ve taksit avantajlariyla boyner.com.tr’de! www.boyner.com.tr Genişletmek için tıkla... 2100 lira diyor ve bağcık geçirilen yerler IP. Yani kopabiliyor. Başıma gelmişti.
CeoPotato dedi: Hocam daha test etmedim ama aynı fiyata bunu almak daha mantıklı bence markası daha kaliteli hissettiriyor bana en azından: Discovery Expedition Siyah Erkek Outdoor Bot Boryong New - 1716557 | Boyner Discovery Expedition Siyah Erkek Outdoor Bot Boryong New - 1716557 size özel indirimler ve taksit avantajlariyla boyner.com.tr’de! www.boyner.com.tr Genişletmek için tıkla... 2100 lira diyor ve bağcık geçirilen yerler IP. Yani kopabiliyor. Başıma gelmişti.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.738 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #4 417496 dedi: 2100 lira diyor ve bağcık geçirilen yerler IP. Yani kopabiliyor. Başıma gelmişti. Genişletmek için tıkla... Sepette 1200 TL'ye düşüyor.
417496 dedi: 2100 lira diyor ve bağcık geçirilen yerler IP. Yani kopabiliyor. Başıma gelmişti. Genişletmek için tıkla... Sepette 1200 TL'ye düşüyor.
4 417496 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 702 18 Ekim 2023 #5 CeoPotato dedi: Sepette 1200 TL'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler. Bağcık yeri ip olduğu için vazgeçtim. Diğer modellere bakıyorum daha güzelleri de varmış dediğin gibi.
CeoPotato dedi: Sepette 1200 TL'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler. Bağcık yeri ip olduğu için vazgeçtim. Diğer modellere bakıyorum daha güzelleri de varmış dediğin gibi.