Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.921 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2025 #1 İnternetten kitap satın alacağım. Yanına Steam cüzdan kodu alırsam haberi olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2025
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.718 Makaleler 4 Çözümler 81 Yer Rusya 12 Kasım 2025 #2 Satın aldığın yerin ismi yazar sadece hesap hareketlerinde. Sorduğun oysa eğer.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.308 Makaleler 14 Çözümler 132 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 12 Kasım 2025 #3 Fatura ellerine geçerse evet ama onun haricinde ödenen tutarı görebilirler o tutar haricinde şu ürün bu kadar şeklinde yazmaz.
Fatura ellerine geçerse evet ama onun haricinde ödenen tutarı görebilirler o tutar haricinde şu ürün bu kadar şeklinde yazmaz.
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 771 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2025 #4 Shyquick dedi: İnternetten kitap satın alacağım. Yanına Steam cüzdan kodu alırsam haberi olur mu? Genişletmek için tıkla... Alacağın uygulamada siparişlerim bölümünde görünüyor.
Shyquick dedi: İnternetten kitap satın alacağım. Yanına Steam cüzdan kodu alırsam haberi olur mu? Genişletmek için tıkla... Alacağın uygulamada siparişlerim bölümünde görünüyor.
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.921 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2025 #5 The Fallen Angel dedi: Satın aldığın yerin ismi yazar sadece hesap hareketlerinde. Sorduğun oysa eğer. Genişletmek için tıkla... Motionless IN White dedi: Fatura ellerine geçerse evet ama onun haricinde ödenen tutarı görebilirler o tutar haricinde şu ürün bu kadar şeklinde yazmaz. Genişletmek için tıkla... McSoren dedi: Alacağın uygulamada siparişlerim bölümünde görünüyor. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Hesap, fatura benim elimde zaten. Kitapların yanına 5 ya da 10 dolar steam cüzdan kodu da eklemek istiyorum. Benim dediğim banka uygulamasından harcananlar gözüküyor ya orada yazar mı dedim.
The Fallen Angel dedi: Satın aldığın yerin ismi yazar sadece hesap hareketlerinde. Sorduğun oysa eğer. Genişletmek için tıkla... Motionless IN White dedi: Fatura ellerine geçerse evet ama onun haricinde ödenen tutarı görebilirler o tutar haricinde şu ürün bu kadar şeklinde yazmaz. Genişletmek için tıkla... McSoren dedi: Alacağın uygulamada siparişlerim bölümünde görünüyor. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Hesap, fatura benim elimde zaten. Kitapların yanına 5 ya da 10 dolar steam cüzdan kodu da eklemek istiyorum. Benim dediğim banka uygulamasından harcananlar gözüküyor ya orada yazar mı dedim.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.308 Makaleler 14 Çözümler 132 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 12 Kasım 2025 #6 Yazmaz. Sadece fatura tutarı yazar.