İnternetten tanışılan kız için başka şehre gitmeye değer mi?

techno2018

Kilopat
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Ben İstanbul Avrupa yakasındayım. İnternetten bir kızla tanıştım. Ailesi Ankara'da yaşıyor. Kız da İzmir'de okuyor. Belli bir süre uzaktan sohbet ettik ve birbirimizi görüntülü gördük. Şimdi de kız diyor ki benim yanıma gelir misin? Sizce bu kızın yanına gideyim mi? Sürekli Ankara ve İzmir arasında gidip gelmem gerekecek. Benim arabam da yok. Ve oraya gittiğimde kalırsam tanıdığım yok otel gibi yerlerde kalmam gerekecek ya da kızı birkaç saat görüp akşama dönmem gerekecek. Kızı fiziken beğeniyorum şu an aşkımdan ölmüyorum. Tahminen ne kadar para harcarım? Sizce bu kadar yol çekip masraflar yapayım mı? Siz ne yapardınız?

Vallahi hocam gidersen ve kalırsan en az 3-4 gün kalırsın en ucuz otele gitsen 4-5k verirsin diye tahmin ediyorum, bunun üç öğün yemeği var kızla yapılacak şeyler var iyi masraf yaparsın diye tahmin ediyorum, belki ilk günden kafanız uyuşmaz pek masraf yapmadan dönersin ama bu sefer de boşa yol çekmiş olmak kötü.

Sabah gidip akşam gitmen demen kızı en en fazla 1 saat görmen demektir. Kısaca mantıksız. Ya arkadaş kal yada geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…