İnternetten telefon alınır mı?

Cadir33

Decapat
Daha fazla  
İnternet mağazalarına göre 1000 2000 TL daha uyguna satılıyor ancak tek güvenemediğim şey telefon satıcılarının no-name satıcılar olması. Yani puanı yüksek olsa da güvenemiyorum. Sorun çıksa iade olur mu ve mesela garantiye gitmesi gerekirse nasıl yapabiliyoruz?

Resmi satıcı ve Türkiye garantili olmasına dikkat ederek alabilirsin, bir sıkıntı olmaz. 14 gün iade hakkın var internet alışverişinde, bazı yerlerde fazla oluyor diye hatırlıyorum iade süresi. Garanti için servislerine götüreceksiniz.

Ben hep internetten alıyorum. Dikkat etmen gereken şeyler; satıcı ve ürün yorumları, garantiyi ithalatçının mı yoksa markanın kendisinin mi verdiği, adına fatura keserek mi sattığı.

Bunlar olumlu ise ve garanti markanın garantisi ise alabilirsin. Ama noname satıcı olması pek güven vermedi. Ona dikkat etmekte fayda var. Ben yazdıklarımı; bunları sağlayan güvenilir bir satıcıdan alırsan sonrasında problem yaşamazsın anlamında yazdım. Satıcı üçkağıtçı ise onu anlamak biraz zor, yorumlar bir nebze yardımcı olabilir.

https://www.hepsiburada.com/samsung...gn=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey
abi satıcı bu sence alınırmı

https://www.hepsiburada.com/samsung...gn=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey
abi satıcı bu resmi satıcı değil sanırım ama tr distürbitör garantili diyor

not: abi bu satıcı gibi bir kaç farklı daha satıcı var ama bu gibi

Samsung Türkiye garantili demiş ve yorumları genel olarak iyi görünüyor. Faturayı da zaten hepsiburada üzerinden aldığın için sorunsuz kesmek zorundalar. Yani bana sorarsan alınır.

Samsung Türkiye garantili demiş ve yorumları genel olarak iyi görünüyor. Faturayı da zaten Hepsiburada üzerinden aldığın için sorunsuz kesmek zorundalar. Yani bana sorarsan alınır.

Fatura konusunu pek anlamadım abi, fatura e-fatura değildir umarım ayrıca garanti için nereye götürmem gerekecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…