omerioo Femtopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #1 Merhaba internette tercüman yaparak büyük bir meblada para kazanılıyor. Bu işi yapmak istiyorum ama endişe ettigim şey var dinimizde haram mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2022
Merhaba internette tercüman yaparak büyük bir meblada para kazanılıyor. Bu işi yapmak istiyorum ama endişe ettigim şey var dinimizde haram mı?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.832 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 13 Eylül 2022 #2 Neden haram falan olsun ki? Sonuçta yabancı diliniz var ve bu sizin bir özelliğiniz, bunu kullanarak para kazanmak normal bir şey.
Neden haram falan olsun ki? Sonuçta yabancı diliniz var ve bu sizin bir özelliğiniz, bunu kullanarak para kazanmak normal bir şey.
floscy Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #3 Haram olmasını gerektiren şey ne? Emek veriyorsun ve karşılığını alıyorsun.
E ETARSSS Picopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Yer Kocaeli 13 Eylül 2022 #4 omerioo dedi: Merhaba internette tercüman yaparak büyük bir meblada para kazanılıyor. Bu işi yapmak istiyorum ama endişe ettigim şey var dinimizde haram mı? Genişletmek için tıkla... Dinimizde bilgi satmak haram değil.
omerioo dedi: Merhaba internette tercüman yaparak büyük bir meblada para kazanılıyor. Bu işi yapmak istiyorum ama endişe ettigim şey var dinimizde haram mı? Genişletmek için tıkla... Dinimizde bilgi satmak haram değil.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.556 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #5 Niye haram olsun. Emek var emek.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 13 Eylül 2022 #6 Muhtemelen arkadaş translate kullanacak ve o yüzden de haram mı diye soruyor. Eğer böyle sormuyorsa da haram falan değil. Diğer türlü de haram değil.
Muhtemelen arkadaş translate kullanacak ve o yüzden de haram mı diye soruyor. Eğer böyle sormuyorsa da haram falan değil. Diğer türlü de haram değil.
er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #7 Hocam saatlerinizi ayırıp, o kadar yazıyı başka bir dile çevireceksiniz. Sizce bu haram olur mu?
aksiyonel Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 1.339 Çözümler 6 Yer İstanbul 13 Eylül 2022 #8 Emeğimizin karşılığını çalışarak aldığımız sürece neden haram olsun hocam.
omerioo Femtopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #9 aksiyonel dedi: Emeğimizin karşılığını çalışarak aldığımız sürece neden haram olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Valla hocam herkes haram Diyor o yüzden endişelendim
aksiyonel dedi: Emeğimizin karşılığını çalışarak aldığımız sürece neden haram olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Valla hocam herkes haram Diyor o yüzden endişelendim
kinyass Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 352 16 Eylül 2022 #10 omerioo dedi: Valla hocam herkes haram Diyor o yüzden endişelendim Genişletmek için tıkla... Kim diyor hocam dedeniz falan mı?
omerioo dedi: Valla hocam herkes haram Diyor o yüzden endişelendim Genişletmek için tıkla... Kim diyor hocam dedeniz falan mı?