omerioo Femtopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #11 UserHakan dedi: Muhtemelen arkadaş translate kullanacak ve o yüzden de haram mı diye soruyor. Eğer böyle sormuyorsa da haram falan değil. Diğer türlü de haram değil. Genişletmek için tıkla... yok hocam ispanyolca ingilizce kürtçe biliyorum translate kullanacak olsaydım ne bileyim ...
UserHakan dedi: Muhtemelen arkadaş translate kullanacak ve o yüzden de haram mı diye soruyor. Eğer böyle sormuyorsa da haram falan değil. Diğer türlü de haram değil. Genişletmek için tıkla... yok hocam ispanyolca ingilizce kürtçe biliyorum translate kullanacak olsaydım ne bileyim ...
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 17 Aralık 2022 #12 omerioo dedi: yok hocam ispanyolca ingilizce kürtçe biliyorum translate kullanacak olsaydım ne bileyim ... Genişletmek için tıkla... Tamam işte ne güzel dil biliyorsun. Kendi emeğinle çalışıp kazanacaksın.
omerioo dedi: yok hocam ispanyolca ingilizce kürtçe biliyorum translate kullanacak olsaydım ne bileyim ... Genişletmek için tıkla... Tamam işte ne güzel dil biliyorsun. Kendi emeğinle çalışıp kazanacaksın.