İnternetten ticaret yapılabilir mi?

742795

Decipat
Evde boş vakitlerimde bir şekilde para kazanmak istiyorum. İnternet üzerinden para kazanabileceğim bir yer var mı? Mesela AliExpress'ten 100 liraya i3 5.nesil işlemciler var, onları getirip burada satabilir miyim? Sizin bir tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde boş vakitlerimde bir şekilde para kazanmak istiyorum. İnternet üzerinden para kazanabileceğim bir yer var mı? Mesela AliExpress'ten 100 liraya i3 5.nesil işlemciler var, onları getirip burada satabilir miyim? Sizin bir tavsiyeniz var mı?

En mantıklısı dropship olacak yorucu fakat güzel kazanç bırakır.

Etsy, Amazon, Shopier gibi alanlarda ürün satabilirsin tavsiye olarak verebileceğim mesela tasarımın iyiyse toplu stock tasarımlar satabilirsin. Onun haricinde ucuza bulduğun ve tutacağını düşündüğün ürünleri iyi bir reklamla satmak olabilir.

En mantıklısı dropship olacak yorucu fakat güzel kazanç bırakır.

Nasıl bir şey o anlatabilir misin? Çok defa duydum ancak ne olduğunu bilmiyorum.

Etsy, Amazon, Shopier gibi alanlarda ürün satabilirsin tavsiye olarak verebileceğim mesela tasarımın iyiyse toplu stock tasarımlar satabilirsin. Onun haricinde ucuza bulduğun ve tutacağını düşündüğün ürünleri iyi bir reklamla satmak olabilir.

18 yaşından küçüğüm Amazon'dan ürün satabilir miyim?

Dropshipping basitçe ucuza mal getirtip piyasa fiyatına satıyorsun getirttiğin malı. Birnevi aracı oluyorsun. Bu mal genellikle uzak doğu ülkelerinde üretiliyor olur çünkü ne kadar ucuz maliyet o kadar kar oranı demek.

Tabii işin içine girince bu kadar basit olmadığını fark edersin. Tiktokta gördüğün gibi değil.

Aracı oluyorsun. Sen başkasının ürünü yüklüyorsun. Sana sipariş geldiğinde sende tedarikçinden direk sipariş oluşturuyorsun müşteri adresine, üç aşağı beş yukarı böyle.

Neler satabilirim? Türkiye pazarında neler çokça satılmakta? Bunlara bakabileceğim bir yer var mı? Çok fazla bütçem yok şu anlık.

Nasıl bir şey o anlatabilir misin? Çok defa duydum ancak ne olduğunu bilmiyorum.

18 yaşından küçüğüm Amazon'dan ürün satabilir miyim?

Örnek veriyorum bir isntagram sayfası aç ve AliExpress üzerinden bir ürün belirle sana bir tavsiye vereyim ben yapmadan sen yap.

100 isimde seni seviyorum kolyesi tedarikçi sitede yaklaşık 300₺ civarında sen reklamını yapıp Türkiye'de 500₺ ye satabilirsin. Detayları YouTube'da araştırabilirsiniz veya aklınıza takılan bir soru var ise yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı