İnternetten ucuza da olsa kodlama işi yapılabilecek siteler

Kuşçu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Çok aman aman bir bilgim yok ama C#, Python ve Unity'de birazcık bilgim var aşırı ucuza da olsa, ayda bir kere de iş alsam, hintler işgal etmiş de olsa kodlamayla ilgili iş yapmak için önerebileceğiniz siteler var mı?

Karşı çıkanlarınız olabilir ama biraz bilgiyle yapılmaz veya yapsanız bile çok düşük olur fiyat. Fiverr gibi yerlerde iş bulmanız zor. Bionluk ise paralı ancak aman aman bir şey değil. Kendinizi biraz daha geliştirip forumlarda (ismini vermeyeceğim) hizmet verdiğinizi söyleyebilirsiniz.

Karşı çıkanlarınız olabilir ama biraz bilgiyle yapılmaz veya yapsanız bile çok düşük olur fiyat. Fiverr gibi yerlerde iş bulmanız zor. Bionluk ise paralı ancak aman aman bir şey değil. Kendinizi biraz daha geliştirip forumlarda (ismini vermeyeceğim) hizmet verdiğinizi söyleyebilirsiniz.
İlk bir kaç harfini ver de bulalım.

Ayrıca konu sahibinin yazdığı çok ucuzda olsa lafı için bir şey söylemek istiyorum. "ölücülük" yapmayın. Bu sizi herkesin laf ettiği Hintlerden farklı kılmaz ve insanlarda "bunun piyasası böyle" algısı oluşturursunuz.

Ayrıca konu sahibinin yazdığı çok ucuzda olsa lafı için bir şey söylemek istiyorum. "ölücülük" yapmayın. Bu sizi herkesin laf ettiği Hintlerden farklı kılmaz ve insanlarda "bunun piyasası böyle" algısı oluşturursunuz.

Tavsiyeniz için teşekkürler normalde karşıyım böyle ölü fiyatlara ama bu aralar ve önümüzdeki 1 yıl içerisinde büyük ihtimal aşırı sıkıntıya düşeceğim nereden tutsam kar kafasında bakıyorum şu anda, dediğiniz gibi biraz daha geliştikten sonra girişmem daha doğru olacak sanırım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı