Çözüm İnternetten Virüs Bulaşma Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onrpla

Hectopat
Yer
Bayburt
Daha fazla  
Meslek
BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS
Arkadaşlar yaklaşık 10-15 dk önce PC'me virüs bulaştı. USB'den değil. Bir siteden Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands oyununu indirecektim, bir yan uygulama geldi. Next yaptım yüklendi ve PC berbat bir duruma düştü. Kendi kendine program indirip siteler açıyordu. Google Chrome ve Internet Explorer kullanıyorum tarayıcı olarak, ikisinin de anasayfaları degişmişti. Saçma sapan şeyler olmuştu. Çok uğraştım sitelere falan baktım pek iç açıcı seyler yoktu ve pc durmadan bir şeyler indirmeye devam ediyordu. Sıkılmıştım sistem geri yükleme yaptım arkadaşlar. İki gün öncesine döndürdüm, otomatik olarak seçtim. 19.07.2016 15:46 tarih ve saatine geri döndüm. Açıkcası pek umutlu degildim fakat yanılmışım. PC açıldı ve ne o yuklenen programlardan ve sitelerden hiçbir iz yoktu. Her şey bıraktıgım gibiydi. Siz de aynı duruma düşerseniz yapmanızı öneriyorum. Programları kaldırmak da işe yaramıyor, format son yapacagınız işlem olsun. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…