Y Yunus_00 Decapat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi orijinal Windows 10 Pro Key internet üzerinden güvenli olarak nereden alabilirim?
Başlıkta da belirttiğim gibi orijinal Windows 10 Pro Key internet üzerinden güvenli olarak nereden alabilirim?
Z zipShaka Decapat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 7 1 Şubat 2019 #2 Valla ben eptt avm den almıştım. 40 tl idi. Ertesi gün hemen keyi maille gönderdiler. Hatta mailde eğer ismi açıkça belirterek yorum yaparsanız mcafee lisanı hediye ediyoruz fln demişlerdi.
Valla ben eptt avm den almıştım. 40 tl idi. Ertesi gün hemen keyi maille gönderdiler. Hatta mailde eğer ismi açıkça belirterek yorum yaparsanız mcafee lisanı hediye ediyoruz fln demişlerdi.
Y Yunus_00 Decapat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #3 ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Bu güvenilir midir? Ve Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 Bit Türkçe Kutu | ITOPYA ile ne fark var? Yunus_00 dedi: ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Bu güvenilir midir? Ve Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 Bit Türkçe Kutu | ITOPYA ile ne fark var? Genişletmek için tıkla... Arada ciddi para farkı var. @zipShaka %100 Orijinal Windows 10 mu yani?
ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Bu güvenilir midir? Ve Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 Bit Türkçe Kutu | ITOPYA ile ne fark var? Yunus_00 dedi: ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Bu güvenilir midir? Ve Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 Bit Türkçe Kutu | ITOPYA ile ne fark var? Genişletmek için tıkla... Arada ciddi para farkı var. @zipShaka %100 Orijinal Windows 10 mu yani?
Z zipShaka Decapat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 7 1 Şubat 2019 #4 ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Benim bahsettiğim satıcı buydu zaten. Herhangi bir sorun vs yaşamadım. Her yerde çok farklı fiyatlar var zaten ama tam olarak nedendir bilmiyorum.
ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Benim bahsettiğim satıcı buydu zaten. Herhangi bir sorun vs yaşamadım. Her yerde çok farklı fiyatlar var zaten ama tam olarak nedendir bilmiyorum.
mstkpt Hectopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 372 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 1 Şubat 2019 #5 Bilisimbudur | Yazılım Lisansları Burada | Hemen Alın ben bu siteden aldım.
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.692 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 1 Şubat 2019 #6 N11 gibi sitelerden alabilirsiniz. Ama satış sayısı ve derecelendirmenin en fazla olduğu satıcılardan almaya dikkat edin.
N11 gibi sitelerden alabilirsiniz. Ama satış sayısı ve derecelendirmenin en fazla olduğu satıcılardan almaya dikkat edin.
Y Yunus_00 Decapat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #7 imyourhero dedi: N11 gibi sitelerden alabilirsiniz. Ama satış sayısı ve derecelendirmenin en fazla olduğu satıcılardan almaya dikkat edin. Genişletmek için tıkla... @zipShaka Peki 1500TL'lik olan neden pahalı?
imyourhero dedi: N11 gibi sitelerden alabilirsiniz. Ama satış sayısı ve derecelendirmenin en fazla olduğu satıcılardan almaya dikkat edin. Genişletmek için tıkla... @zipShaka Peki 1500TL'lik olan neden pahalı?
mstkpt Hectopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 372 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 1 Şubat 2019 #8 o kutulu, bu ucuz olan firmalara toptan satılandan onlar toptan almış, tek tek satıyor.
Y Yunus_00 Decapat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #9 mstkpt dedi: o kutulu, bu ucuz olan firmalara toptan satılandan onlar toptan almış, tek tek satıyor. Genişletmek için tıkla... Aralarında bir fark var mı?
mstkpt dedi: o kutulu, bu ucuz olan firmalara toptan satılandan onlar toptan almış, tek tek satıyor. Genişletmek için tıkla... Aralarında bir fark var mı?
mstkpt Hectopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 372 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 1 Şubat 2019 #10 n11'de bulamadım bir ara satılıyordu hepsini kaldırmışlar. imyourhero dedi: N11 gibi sitelerden alabilirsiniz. Ama satış sayısı ve derecelendirmenin en fazla olduğu satıcılardan almaya dikkat edin. Genişletmek için tıkla... hiçbir fark yok 28.50tl olandan alabilirsin, hatta office kullanıyorsan office 2016 da alabilirsin
n11'de bulamadım bir ara satılıyordu hepsini kaldırmışlar. imyourhero dedi: N11 gibi sitelerden alabilirsiniz. Ama satış sayısı ve derecelendirmenin en fazla olduğu satıcılardan almaya dikkat edin. Genişletmek için tıkla... hiçbir fark yok 28.50tl olandan alabilirsin, hatta office kullanıyorsan office 2016 da alabilirsin