Frinzetta16 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar Bursadaki hiçbir teknosa mağazasında zenfone 5 bulamadım ve internetten almayı düşünüyorum önerebileceğiniz güvenli bi site varmı
Arkadaşlar Bursadaki hiçbir teknosa mağazasında zenfone 5 bulamadım ve internetten almayı düşünüyorum önerebileceğiniz güvenli bi site varmı
T Timmy Hectopat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2014 #2 Asus Zenfone 5 Fiyatı | Hepsiburada
Alperen Ceylan Kilopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 771 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aviyonik Sistemler Mühendisi 19 Ekim 2014 #3 Hepsiburada ve Vatan Bilgisayar'a geldiği haberini duydum. @Timmy Arkadaşın attığı linkten alabilirsin cihazı. Hepsiburada'dan 4 Telefon aldım gerek garanti gerek iade ve kargo açısından bir sorun yok. Güvenilir. Şimdiden hayırlı olsun
Hepsiburada ve Vatan Bilgisayar'a geldiği haberini duydum. @Timmy Arkadaşın attığı linkten alabilirsin cihazı. Hepsiburada'dan 4 Telefon aldım gerek garanti gerek iade ve kargo açısından bir sorun yok. Güvenilir. Şimdiden hayırlı olsun