Meriç1992 Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 29 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek migros/sebze meyvede çalışmakta 20 Eylül 2019 #1 Bir işlem yaparken bazen mavi ekran gelip, güvenlik amaçlı bilgisayar kapanıyor, yeniden başlatılıyor sebebi nedir?
Bir işlem yaparken bazen mavi ekran gelip, güvenlik amaçlı bilgisayar kapanıyor, yeniden başlatılıyor sebebi nedir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 22 Eylül 2019 #21 Ayrı bir konu açarsanız güzel sistem tavsiyeleri yapar arkadaşlarımız. Artı 0 Eksi
KS KS Meriç1992 Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 29 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek migros/sebze meyvede çalışmakta 22 Eylül 2019 #22 Recep Baltaş dedi: Ayrı bir konu açarsanız güzel sistem tavsiyeleri yapar arkadaşlarımız. Genişletmek için tıkla... Konu Açarım Arkadaşın söylediği sürücüyü kaldırdım eski sürücüyü kurdum test ediyim mavi ekran hatası vermez inşallah Nvidia kaldırdım sizin verdiğiniz Nvidiayı kurdum test ettim mavi ekran hatası verdi gine görselide atiyim Son düzenleme: 22 Eylül 2019 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Ayrı bir konu açarsanız güzel sistem tavsiyeleri yapar arkadaşlarımız. Genişletmek için tıkla... Konu Açarım Arkadaşın söylediği sürücüyü kaldırdım eski sürücüyü kurdum test ediyim mavi ekran hatası vermez inşallah Nvidia kaldırdım sizin verdiğiniz Nvidiayı kurdum test ettim mavi ekran hatası verdi gine görselide atiyim