INTERRUPT_EXCEPTION_NOT_HANDLED Windows 8 Mavi ekran

alkano

Kilopat
Daha fazla  
Daha bugün 15 dk önce mavi ekran verdi bilgisayar.

Dump:Yandex.Disk

Yardımcı olursanız sevinirim.

Laptop asus k56cb windows 8.1

Sql serverı kurdum ben ama server'a bağlanamıyorum, o konuda yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
PCI\VEN_10EC&DEV_5289&CC_FF0000
Bunu aratıyorum ama Windows 8 uyumlu bulamadım ya, ne yapmam lazım?

Sizin dediklerinizi yaptım, driverları yükledim fakat bu sefer oyundan dakika başı atıyor. Cidden dakika başı atıyor durduk yere, sistem geri yükleme yaptım bu seferde mavi ekran vermeye başladı. Format attırayım mı? Electro world'den aldım oradan teknik servise verip, bir yardımcı olun lütfen.

Minidump dosyası:Yandex.Disk

Laptop ısındığı için veriyor olabilir mi?

Laptop ısındığı için veriyor olabilir mi?
Isıyı benim görmem mümkün olmadığına göre kontrol etmeniz gereken sizsiniz. Aida64 ile kontrol edebilirsin.
Dediklerim yapılmamış gözüküyor. Üstüne İntel sürücüsü de güncel değil.
Chipset sürücünüz de güncel değil usb sürücüleri güncel değil.
Format atabilirsin ancak formatla anca yanlış kurulan sürücüler temizlenir. Güncel sürücüleri yüklemeden de çözüm sağlanmaz.
Bıos sürümünü düşürebilirsin;http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/K56CB/K56CBAS204.zip

Bios'u düşürmeye çalıştığımda bu versiyon eski diyor yüklemiyor, ne yapmam lazım?

İntel sürücüsünü bulmak gerçekten çok zor, çok karmakarışık bir durumda. Ama bir daha arayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…