Interstellar benzeri film önerisi

High Life benziyor diyorlar. Ona bakabilirsin.

images.jpg

Bunların hepsini barındıran film yok. Saydıklarıma bakabilirsin:

-Mr Nobody
-Tenet
-The Peripheral (dizi)
-12 Monkeys
-Run lola run
-Groundhog Day
-Deja vu
-Edge of Tomorrow
-The Time Traveler's Wife
-Looper
-Predestination
-Source Code
-Butterfly effect
-Triangle

Bunlar benim izlediklerimin bir kısmı, zaman yolculuğu konseptini çok severim. Terminator 2, Back to the future gibi filmleri saymadım izlemişsindir diye.

Terminator 2, Back to the future gibi filmleri saymadım izlemişsindir diye.
Açıkçası hayatım boyunca toplam 10 tane bile film izlememişimdir ayda yılda bir kere film izleyesim tutar. Genelde oyun oynamak varken "neden film izleyeyim ki, oyunlarda baş karakter benim sonuçta" diye düşünüyorum. Yani izlemedim.

High Life benziyor diyorlar. Ona bakabilirsin.

Bu espriyi yapmayın "please" yazmıştım fakat bu forumda o kelimenin Türkçesini kullanmak yasak olduğu için moderator arkadaş silmiş. Neden yasak ki bu kelime? Ne alaka yani?

Açıkçası hayatım boyunca toplam 10 tane bile film izlememişimdir ayda yılda bir kere film izleyesim tutar. Genelde oyun oynamak varken "neden film izleyeyim ki, oyunlarda baş karakter benim sonuçta" diye düşünüyorum.
Çok güzel filmler var öyle düşünme sakın. Attığım listedeki filmleri izlemeni öneririm.

Bu espriyi yapmayın "please" yazmıştım fakat bu forumda o kelimenin Türkçesini kullanmak yasak olduğu için moderator arkadaş silmiş. Neden yasak ki bu kelime? Ne alaka yani?
Ben de yasak olmasına anlam verememiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı