Interstellar'ın büyüsü nedir?

swxlvr

Hectopat
Yer
Fort Macomb
Filmi 10 defadan fazla izlemişimdir, 4K OLED bir televizyona geçince tekrar izledim ve daha önce hissettiğim o Interstellar büyüsünü tekrar tatma fırsatım oldu. Aşağıdaki sahneyi her izlediğimde duygulanırım, bazen ağlarım. Nedir arkadaş bu büyü? IMAX mi, prodüksiyon mu, yönetmenin dehası mı? Nedir bu olağanüstü deneyime olanak tanıyan şey... Forumda sinefil insanlar varsa rica ediyorum cevaplasın bu film bambaşka bir şey kelimeler yetmiyor anlatmaya; her izlediğimde bambaşka bir cehver buluyorum. Bunu bir insan yapmış olamaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Filmi 10 defadan fazla izlemişimdir, 4K OLED bir televizyona geçince tekrar izledim ve daha önce hissettiğim o ınterstellar büyüsünü tekrar tatma fırsatım oldu. Aşağıdaki sahneyi her izlediğimde duygulanırım, bazen ağlarım. Nedir arkadaş bu büyü? IMAX mi, prodüksiyon mu, yönetmenin dehası mı? Nedir bu olağanüstü deneyime olanak tanıyan şey... Forumda sinefil insanlar varsa rica ediyorum cevaplasın bu film bambaşka bir şey kelimeler yetmiyor anlatmaya; her izlediğimde bambaşka bir cehver buluyorum. Bunu bir insan yapmış olamaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani film insanlığın ve teknolojinin sınırlarının yakınından çok iyi geçiyor.

IMG_20260219_150031.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı