Esrefovic Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 231 Çözümler 8 8 Ağustos 2024 #1 Önceden Steam'de bedava olmuştu, şimdi GOG'da da dağıtıyorlar oyunu. 24 saat süresi var acele edin o yüzden. Intravenous A LOVE LETTER TO EARLY SPLINTER CELL GAMES You just entered the warehouse through the v www.gog.com Oyundan görüntüler:
Önceden Steam'de bedava olmuştu, şimdi GOG'da da dağıtıyorlar oyunu. 24 saat süresi var acele edin o yüzden. Intravenous A LOVE LETTER TO EARLY SPLINTER CELL GAMES You just entered the warehouse through the v www.gog.com Oyundan görüntüler:
DüşünenVarlik Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 368 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri 14700hx 4070 32 GB RAM 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2024 #2 Teşekkürler.
ridvan_turan Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #3 Esrefovic dedi: Önceden Steam'de bedava olmuştu, şimdi GOG'da da dağıtıyorlar oyunu. 24 saat süresi var acele edin o yüzden. Intravenous A LOVE LETTER TO EARLY SPLINTER CELL GAMES You just entered the warehouse through the v www.gog.com oyundan görüntüler: Eki Görüntüle 2278224Eki Görüntüle 2278225Eki Görüntüle 2278226 Genişletmek için tıkla... Hemen aldım, teşekkür ederim.
Esrefovic dedi: Önceden Steam'de bedava olmuştu, şimdi GOG'da da dağıtıyorlar oyunu. 24 saat süresi var acele edin o yüzden. Intravenous A LOVE LETTER TO EARLY SPLINTER CELL GAMES You just entered the warehouse through the v www.gog.com oyundan görüntüler: Eki Görüntüle 2278224Eki Görüntüle 2278225Eki Görüntüle 2278226 Genişletmek için tıkla... Hemen aldım, teşekkür ederim.
ALDACI Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 115 9 Ağustos 2024 #4 Steam üzerinden de bedava dağıtılmıştı. Kaçırmış olanlar için güzel haber. Paylaşım için teşekkürler.
Steam üzerinden de bedava dağıtılmıştı. Kaçırmış olanlar için güzel haber. Paylaşım için teşekkürler.
ridvan_turan Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #5 Arkadaşlar ben başlık açamıyorum Steam'de quakecon canlı yayınını 15 dk izlerseniz 10 adet profil öğesi (hareketli avatar, hareketli avatar çerçevesi, ve sohbette kullanabileceğiniz hareketli emojiler) kazanıyorsunuz.
Arkadaşlar ben başlık açamıyorum Steam'de quakecon canlı yayınını 15 dk izlerseniz 10 adet profil öğesi (hareketli avatar, hareketli avatar çerçevesi, ve sohbette kullanabileceğiniz hareketli emojiler) kazanıyorsunuz.