İntro ile video nasıl birleştirilir?

RİPX_009

Picopat
Arkadaşlar intro ile videoyu nasıl birleştirebilirim? Programsız yapabilir miyim acaba? Bugün yapmam gerekiyor şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Not: VLC Media Player kullanıyorum. İşletim sistemim Win 7.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar intro ile videoyu nasıl birleştirebilirim? Programsız yapabilir miyim acaba? Bugün yapmam gerekiyor şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Not: VLC Media Player kullanıyorum. İşletim sistemim Win 7.
Program gerekiyor. Shotcut öneririm. İndirme linki: Shotcut - Home

BandiCUT Video Cutter isimli Montaj programını indirip kurulumu yaptıktan sonra oradaki New Project kısmına ilk kareye + Diyerek tıklayıp intro videonuzu seçip ardından diğer kareyede + diyerek Videonuzu koyun ardından sağ alttan Start to Conver yazısı olacaktır ona tıklayın "Hızlı Mod Kullanılamıyor" uyarısı alacaksınız (tam sürüm alırsanız hızlı mod paralı oluyor ama bu hızda yavaş değil) ardından "Başla"'ya tıklayın ve oradaki bölümden Çıkış olan bölümede videounuzun İntro'lu olarak geleceği yeri seçmeniz lazım ben Masaüstü seçmenizi öneririm.

Program olarak Movavi video editor tavsiye ederim. Giriş seviyesi olsa bile çok güzel ve kullanıcı dostu arayüzü ile kullanım kolaylığı sunuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı