Agab Agabseveroğulları Hectopat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 257 Makaleler 2 7 Nisan 2015 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeni kanal çalışmaları devam ediyor hala isim bulamadım bu yüzden eski kanalın adıyla yüklüyorum şimdilik
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeni kanal çalışmaları devam ediyor hala isim bulamadım bu yüzden eski kanalın adıyla yüklüyorum şimdilik
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 7 Nisan 2015 #3 Cok kisa gibi...
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #4 Konu açılmışken bende sorayım. Benim ki nasıl? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Konu açılmışken bende sorayım. Benim ki nasıl? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #5 Intro'lar kısa olmalı zaten. Ben şahsen 10-15 saniye Intro varsa ilerletiyorum video'yu. @Agab Agabseveroğulları Güzel olmuş.
Intro'lar kısa olmalı zaten. Ben şahsen 10-15 saniye Intro varsa ilerletiyorum video'yu. @Agab Agabseveroğulları Güzel olmuş.
Agab Agabseveroğulları Hectopat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 257 Makaleler 2 8 Nisan 2015 #6 Mehmet_M dedi: Intro'lar kısa olmalı zaten. Ben şahsen 10-15 saniye Intro varsa ilerletiyorum video'yu. @Agab Agabseveroğulları Güzel olmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Mehmet_M dedi: Intro'lar kısa olmalı zaten. Ben şahsen 10-15 saniye Intro varsa ilerletiyorum video'yu. @Agab Agabseveroğulları Güzel olmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler