Intro yapımcılığının geleceği var mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
2014'den beri bu işle uğraşıyorum. Ne zaman bıraksam sanki bi parçam eksikmiş gibi geliyor, bir ay sonra tekrardan başlıyorum. Intro başına 20₺-4$ kazanıyorum. Sizce devam etmeli miyim?

Yaptığım bazı çalışmalar;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yani,işini seviyorsan,az çok bir gelir kazanıyorsan ve fazla vaktini öldürmüyorsa devam edebilirsin.Bence :)

Ben de yapıyordum ancak bir yerden sonra hem PC kaldırmamaya başladı hem de zaten artık çok kalmadı. Yani arada biraz kazanırsın ama artık çok tutulmuyor.

Bunu sadece "Intro" olarak düşünmenizin amacı nedir? Yapılan iş bir program işi ve her zaman program bilmek iş kapısı olarak geri döner. Introları beğenmedim bu arada para verip alacağım tarzda hiç değiller ama öğrenebileceğin kadar program öğren bundan hiçbir zarar gelmez. Freelance çalışıp hayatını geçindiren insanlar var bunun yolu bu tarz bilgilerden geçiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı