F F'urkan T'üre Hectopat Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 6 11 Mart 2014 #1 Merhaba Arkadaşlar, Ben hazır intro yapmak istiyorum. Daha önce bir site bulmuştum yabancı bir siteydi.Ama hangi site olduğunu hatırlıyamadım söleyebilecek var mı? Arkadaşlar.
Merhaba Arkadaşlar, Ben hazır intro yapmak istiyorum. Daha önce bir site bulmuştum yabancı bir siteydi.Ama hangi site olduğunu hatırlıyamadım söleyebilecek var mı? Arkadaşlar.
E ErcinCaglar Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 238 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Adamı 17 Mart 2014 #2 Hazır introyu editlemek istiyorsan dosyalarını verebilirim.
UltimateUSTA Hectopat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 310 Yer Merkez/DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2014 #3 Hazır intro dosyası indirip Sony Vegas Pro ya da After Effects programlarıyla düzenleyebilirsin. Tabi programlar için ayrı introlar oluyor.
Hazır intro dosyası indirip Sony Vegas Pro ya da After Effects programlarıyla düzenleyebilirsin. Tabi programlar için ayrı introlar oluyor.