Inure
İşletim sistemi
Android

Crownguard

Kilopat
Süper Moderatör
Katılım
27 Ocak 2022
Mesajlar
5.382
Makaleler
3
Çözümler
61
Crownguard, yeni bir yazılım ekledi:

Inure - Rootlu ve rootsuz tüm cihazlar için ücretsiz deneme sürümü bulunan zarif, çok amaçlı bir FOSS uygulama yöneticisi

Inure, güzel görünümlü ve kullanımı kolay bir arayüze sahip, güçlü bir açık kaynak uygulama yöneticisi ve analizörüdür. Bu uygulama, cihazda yüklü olan tüm uygulamaları yönetmek için kullanılabilir; buna ek olarak Inure Uygulama Yöneticisi, hizmetler, etkinlikler vb. dahil olmak üzere uygulamanın tüm temel bileşenlerine erişmenize ve bunları hareket halindeyken değiştirmenize olanak tanır.

Türkçe dil desteği @Crownguard tarafından eklenmiştir.

Ücretsiz...

Daha fazla bilgi...
 
Pardon hocam, süper moderatör olduğunuzu görmemişim😅 Düzenlemek için diyecektim de.
Yok hocam, uygulama içi dil çevirisinden bahsediyordum. 😁 "Yakın Zamanda Kurulanlar" veya "Kurulmuşlar" tarzında olması gereken bir yer "Yakın Zamanda Kuruldu" olarak çevrilmiş. Ben etiket çevirdiğimi zannetmiştim. Dil dosyasından çevirdiğim için hangi kısmı çevirdiğimi tam olarak göremedim.
 
Şimdi kontrol ettim güncelleme geçmişini, benden başka çeviriye katkıda bulunanlar da varmış. Bazı yerlerdeki çok absürt hataları anlayamıyordum, ben böyle bir şey yaptım mı diye. Onlara da iftira atmak olmasın ama muhtemelen bana ait değil bazı hatalar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı