Steam Inv Helper Quick Sell çalışmıyor

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Steam Inv Helper ile envanterimdeki eşyaları quick sell yapıyorum ama hiçbirini satmıyor. Eskiden quick sell yaptıktan 5 dk sonra hepsi satılmış oluyordu. Şimdi 1 hafta geçmesine rağmen hâlâ satılmadı. Brave kullanıyorum. Chrome’dan da denedim ancak yine aynı. Markete girdiğimde satışta olan eşyaların üzerinde “error” yazıyor; normalde böyle bir şey yoktu.

Merhaba. Steam ınv helper ile envanterimdeki eşyaları quick sell yapıyorum ama hiçbirini satmıyor. Eskiden quick sell yaptıktan 5 dk sonra hepsi satılmış oluyordu. Şimdi 1 hafta geçmesine rağmen hâlâ satılmadı. Brave kullanıyorum. Chrome'dan da denedim ancak yine aynı. Markete girdiğimde satışta olan eşyaların üzerinde “error” yazıyor; normalde böyle bir şey yoktu.

Hesabında trade ban tarzı bir şey olabilir, yoksa bile Steam mobil onaya düşer onayladıktan sonra pazar üzerinde satışa çıkarılır quick sell en düşük fiyatının 0.01 dolar altına listeler o anda buy order yoksa item satılmaz ne kadar fiyata alış emri olduğuna göre değerlendirebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı