Çözüm INVALID PROCESS ATTACH ATTEMPT

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
11
Yer
İstanbul
INVALID PROCESS ATTACH ATTEMPT

Hatanın nedeni: Çok yüksek ihtimalle Windows'un güncelleme yaparken yanlış/hatalı sürücü kurması.

TouchPad'i kullandığım anda bu hata ile karşılaşıyordum ve hatanın TouchPad sürücüsünden kaynaklandığını düşünmeye başladım çünkü PC'ye fare bağladığım zaman bu hata oluşmuyordu. (Sırf bu hata için sıfırlama, format gibi birçok yöntem denedim ancak hata bir süre sonra yeniden oluşmaya başlıyordu.)

Çözüm: Aygıt yöneticisine girip ''Synaptics TouchPad'' isimli sürücüyü kaldırdım ve sorun çözüldü. Bu sefer de bilgisayardaki TouchPad'in bazı işlevlerini kullanamıyordum. Bu sorunu da PC'nin kendi sitesinden TouchPad sürücüsünü indirip kurduktan sonra aştım ve sorun tamamen ortadan kalkmış oldu.

Not: Ben kendi aldığım hatayı bu şekilde çözdüm ancak siz başka bir sebepten dolayı bu hatayı alıyor olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…