5 594123 Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 530 Çözümler 2 31 Ocak 2024 #1 Basit bir program yapmaya çalıştım ve .py'ı EXE'ye dönüştürmeye çalışırken CMD böyle bir hata verdi, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2024
Basit bir program yapmaya çalıştım ve .py'ı EXE'ye dönüştürmeye çalışırken CMD böyle bir hata verdi, yardımcı olur musunuz?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 31 Ocak 2024 #2 Kodu atar mısın?
S SyntaxCE Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 294 Çözümler 7 31 Ocak 2024 #3 pyinstaller oyunum.py --onefile yazarsanız sorun çözülecektir.
5 594123 Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 530 Çözümler 2 31 Ocak 2024 #4 CillianMurphy dedi: Kodu atar mısın? Genişletmek için tıkla... Basit bir rickroll: SyntaxCE dedi: pyinstaller oyunum.py --onefile yazarsanız sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata aldım: Dosya Ekleri Screenshot_127.png 37 KB · Görüntüleme: 48 Screenshot_128.png 10,9 KB · Görüntüleme: 44
CillianMurphy dedi: Kodu atar mısın? Genişletmek için tıkla... Basit bir rickroll: SyntaxCE dedi: pyinstaller oyunum.py --onefile yazarsanız sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata aldım:
S SyntaxCE Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 294 Çözümler 7 31 Ocak 2024 #5 Bir kere sizin kodunuzda hata var fonksiyonunuz yanlış yerde tanımlanmış.
5 594123 Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 530 Çözümler 2 31 Ocak 2024 #6 SyntaxCE dedi: Bir kere sizin kodunuzda hata var fonksiyonunuz yanlış yerde tanımlanmış. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğim yardımcı olur musunuz?
SyntaxCE dedi: Bir kere sizin kodunuzda hata var fonksiyonunuz yanlış yerde tanımlanmış. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğim yardımcı olur musunuz?
hysterra Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 182 31 Ocak 2024 #7 594123 dedi: Basit bir rickroll: Böyle bir hata aldım: Genişletmek için tıkla... Butona tıklandının başına def koyar mısınız?
594123 dedi: Basit bir rickroll: Böyle bir hata aldım: Genişletmek için tıkla... Butona tıklandının başına def koyar mısınız?
5 594123 Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 530 Çözümler 2 31 Ocak 2024 #8 hysterra dedi: Butona tıklandının başına def koyar mısınız? Genişletmek için tıkla... Koydum fakat hala invalid syntax hatası veriyor.
hysterra dedi: Butona tıklandının başına def koyar mısınız? Genişletmek için tıkla... Koydum fakat hala invalid syntax hatası veriyor.
S SyntaxCE Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 294 Çözümler 7 31 Ocak 2024 #9 def butona_tiklandi(): try: # Varsayılan web tarayıcısında YouTube'u açmak için webbrowser.open("YouTube") except Exception as e: print(f"Hata: {e}") SyntaxCE dedi: def butona_tiklandi(): try: # Varsayılan web tarayıcısında YouTube'u açmak için webbrowser.open("YouTube") except Exception as e: print(f"Hata: {e}") Genişletmek için tıkla... Kodunuzu yazdım. Böyle olması gerekmekte. webbrowser.open("URLyazınız") şeklinde yapınız.
def butona_tiklandi(): try: # Varsayılan web tarayıcısında YouTube'u açmak için webbrowser.open("YouTube") except Exception as e: print(f"Hata: {e}") SyntaxCE dedi: def butona_tiklandi(): try: # Varsayılan web tarayıcısında YouTube'u açmak için webbrowser.open("YouTube") except Exception as e: print(f"Hata: {e}") Genişletmek için tıkla... Kodunuzu yazdım. Böyle olması gerekmekte. webbrowser.open("URLyazınız") şeklinde yapınız.
5 594123 Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 530 Çözümler 2 31 Ocak 2024 #10 SyntaxCE dedi: def butona_tiklandi(): try: # Varsayılan web tarayıcısında YouTube'u açmak için webbrowser.open("YouTube") except Exception as e: print(f"Hata: {e}") Kodunuzu yazdım. Böyle olması gerekmekte. webbrowser.open("URLyazınız") şeklinde yapınız.7 Genişletmek için tıkla... Yazdım fakat bu sefer kod hatalı oldu. Kırmızı gösteriyor.
SyntaxCE dedi: def butona_tiklandi(): try: # Varsayılan web tarayıcısında YouTube'u açmak için webbrowser.open("YouTube") except Exception as e: print(f"Hata: {e}") Kodunuzu yazdım. Böyle olması gerekmekte. webbrowser.open("URLyazınız") şeklinde yapınız.7 Genişletmek için tıkla... Yazdım fakat bu sefer kod hatalı oldu. Kırmızı gösteriyor.