0lymp0s Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2015 #1 İnventus Bilgisayar güvenilir mi? Alışveriş yapan oldu mu? Nakitte vatana nazaran 200-300 TL daha ucuz. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2015
İnventus Bilgisayar güvenilir mi? Alışveriş yapan oldu mu? Nakitte vatana nazaran 200-300 TL daha ucuz.
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2015 #2 Sosyalde İnventus ile ilgili olumsuz yoruma pek rastlamadım. Gene de biraz daha araştır emin olmak için. Genel kanı güvenilir ve iyi olduğu yönünde.
Sosyalde İnventus ile ilgili olumsuz yoruma pek rastlamadım. Gene de biraz daha araştır emin olmak için. Genel kanı güvenilir ve iyi olduğu yönünde.
EmperorsChampion Hectopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 590 Makaleler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2015 #3 İnventus güvenilirdir. Hiç şikayet edeni görmedim.
updownleftright Hectopat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2015 #4 Güvenilir. Ancak kredi kartıyla 6 yada 9 taksit yapınca fiyat artıyor. Yani vatanla hemen hemen eşit fiyatlı oluyor.
Güvenilir. Ancak kredi kartıyla 6 yada 9 taksit yapınca fiyat artıyor. Yani vatanla hemen hemen eşit fiyatlı oluyor.
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2015 #5 updownleftright dedi: Güvenilir. Ancak kredi kartıyla 6 yada 9 taksit yapınca fiyat artıyor. Yani vatanla hemen hemen eşit fiyatlı oluyor. Genişletmek için tıkla... Vade farkı var ise sıkıntı var demektir.
updownleftright dedi: Güvenilir. Ancak kredi kartıyla 6 yada 9 taksit yapınca fiyat artıyor. Yani vatanla hemen hemen eşit fiyatlı oluyor. Genişletmek için tıkla... Vade farkı var ise sıkıntı var demektir.
0lymp0s Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2015 #6 Tek çekim alacağız fark gelmeyecek ama benimde kafamdaki soru o, neden taksite fiyat artıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2015
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 19 Mart 2015 #7 Bankalar ile inventus arasında bir mevzu bu taksit olunca fiyatın artması. Tek çekim olacaksa kafanıza takmaya gerek yok zaten.
Bankalar ile inventus arasında bir mevzu bu taksit olunca fiyatın artması. Tek çekim olacaksa kafanıza takmaya gerek yok zaten.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.692 Makaleler 3 Çözümler 16 19 Mart 2015 #8 Kimse yokken piyasada inventus vardı Bildiğim kadarıyla toptancıdır kendileri bayilik veriyor sanırım. EXA gibi
Kimse yokken piyasada inventus vardı Bildiğim kadarıyla toptancıdır kendileri bayilik veriyor sanırım. EXA gibi
mali87 Hectopat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 477 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimyager 19 Mart 2015 #9 Güven konusunda en iyisi İnventus. Sistem toplarken de gayet özenip düzgün bir şekilde yolluyorlar.
M Madnesss Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2015 #10 Ben vatandan topladım, şimdiki aklım olsa tereddütsüz inventustan toplardım. Vatanın herşeyi özensiz, kafamı duvarlara vurasım geliyo aklıma geldikçe. İnventus montajını da yapar, testini de yapar sana gönderir, için rahat eder.
Ben vatandan topladım, şimdiki aklım olsa tereddütsüz inventustan toplardım. Vatanın herşeyi özensiz, kafamı duvarlara vurasım geliyo aklıma geldikçe. İnventus montajını da yapar, testini de yapar sana gönderir, için rahat eder.