İnventus Bilgisayar Güvenilirliği

Ryzen 7 2700X çıkınca duruma bakarsın. Baktın sana göre değil, ne 8600K ne de 8700K. Bana kalırsa i7 8700. Ama 2700X’in oyun performansı iyi olacak gibi duruyor.

Ryzen 7 2700X çıkınca duruma bakarsın. Baktın sana göre değil, ne 8600K ne de 8700K. Bana kalırsa i7 8700. Ama 2700X’in oyun performansı iyi olacak gibi duruyor.
Neden i7 8700 önerdin hocam ? İ5 8600k oc edilirse oyunlarda daha iyi olmaz mı?

İyi bir soğutucu ile i7 8700 @4.6GHz’e Boost’lanabiliyor. Performansı i5 8600K’nın önüne geçiyor. Bu yüzden önerdim.

Knight Online , Dota 2 , Pubg , CsGo hocam oynadıklarım özellikle Ko da çok sıkıntı yaşadım.
Knight Online bildiğim kadarıyla eski bilgisayar parçalarıyla daha iyi oynanıyor. O oyun için bir şey yapamazsın.
Dota 2 için birşey söyleyemem bilmiyorum.
Pubg'de zaten ultra ayarlarda çok yüksek FPS alıyorsundur. İşlemciye gerek yok eğer darboğazdan şikayetçiysen 2K monitör al.
CS:GO'da 1024x768 4:3 en düşük ayarlarda oynaman gerekir. Yani birçok profesyonel oyuncu böyle oynuyor. Bu ayarlarda çok yüksek fps alıyorsundur. İşlemci alırsan daha yüksek fps alırsın ama monitörün 240 hz olsa bile bir işe yaramayacaktır. CS:Go için 1ms yüksek tazeleme değerlerine sahip monitör almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…