1 1yusuf_dslk Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #1 Merhaba. Inventus'tan bu sistemi satın almak istiyorum. Sizce güvenilir mi? Fiyat biraz ucuz geldi de. FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus
Merhaba. Inventus'tan bu sistemi satın almak istiyorum. Sizce güvenilir mi? Fiyat biraz ucuz geldi de. FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 18 Ekim 2022 #2 Güvenilir. O sistemde ekran kartı yok bu arada dikkatinizi çekerim.
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 18 Ekim 2022 #3 Güvenilir fakat baktığınız üründe ekran kartı yok. Eklemek isterseniz 11k'ya çıkıyor ücreti.
1 1yusuf_dslk Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #4 Xeon Haswell dedi: Güvenilir. O sistemde ekran kartı yok bu arada dikkatinizi çekerim. Genişletmek için tıkla... APU olduğunu biliyorum parçalardan da az çok anlıyorum sadece ona rağmen ucuz ondan sordum. Moon64 dedi: Güvenilir fakat baktığınız üründe ekran kartı yok. Eklemek isterseniz 11K'ya çıkıyor ücreti. Genişletmek için tıkla... Biliyorum APU sistem ama ona rağmen ucuz değil mi sizce.
Xeon Haswell dedi: Güvenilir. O sistemde ekran kartı yok bu arada dikkatinizi çekerim. Genişletmek için tıkla... APU olduğunu biliyorum parçalardan da az çok anlıyorum sadece ona rağmen ucuz ondan sordum. Moon64 dedi: Güvenilir fakat baktığınız üründe ekran kartı yok. Eklemek isterseniz 11K'ya çıkıyor ücreti. Genişletmek için tıkla... Biliyorum APU sistem ama ona rağmen ucuz değil mi sizce.
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 18 Ekim 2022 #5 1yusuf_dslk dedi: APU olduğunu biliyorum parçalardan da az çok anlıyorum sadece ona rağmen ucuz ondan sordum. Biliyorum APU sistem ama ona rağmen ucuz değil mi sizce. Genişletmek için tıkla... Marka olarak orta sınıf kullanılmış bence bu fiyatlara normal.
1yusuf_dslk dedi: APU olduğunu biliyorum parçalardan da az çok anlıyorum sadece ona rağmen ucuz ondan sordum. Biliyorum APU sistem ama ona rağmen ucuz değil mi sizce. Genişletmek için tıkla... Marka olarak orta sınıf kullanılmış bence bu fiyatlara normal.