İnventus güvenilir mi?

Supermenokan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12Th Gen İ5 12400-RTX 3060Tİ VENTUS 2X OC- KİNSGTON FURY BEAST 6000 MHZ
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
Herkese merhaba, inventus sitesinden bir sıvı soğutma almak istiyorum ama alacağım sıvı soğutma 2 aydır indirim de yazıyor hala da devam ediyor şüphelendirdi beni. Acaba elinden çıkartmak mı istiyor yoksa hatalı bir ürün diye mi hâlâ indirimde anlamadım. Alacağım ürün Arctic Liquid Freezer 2 420mm sıvı soğutma sizce alınır mı? Güvenilir mi? İşlemci i9 13900KF bu arada.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251227_103027_Chrome.jpg
    Screenshot_20251227_103027_Chrome.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 19
Böylesi cehennem ateşi gibi ısınan işlemciye bu sıvı soğutma yeter mi?
Tam bir soğutma istiyorsan cooler master ve thermaltake kullanabilirsin ürün incelemelerine ve performanslarına bakarak al çok model var çünkü bu markalar genellikle daha çok satılan ve az şikayet gelen ürünler satıyorlar. Ek: kendim thermaltake kullanıyorum %70-%80 kadar kasanın ısınması azaldı.

Tam bir soğutma istiyorsan Cooler Master ve Thermaltake kullanabilirsin ürün incelemelerine ve performanslarına bakarak al çok model var çünkü bu markalar genellikle daha çok satılan ve az şikayet gelen ürünler satıyorlar. Ek: Kendim Thermaltake kullanıyorum %70-%80 kadar kasanın ısınması azaldı.

Kısacası bu Artics Liquid Freezer II 420 mm 13900 kf için yeterli olmaz diyosun yani.

İnventus muhtemelen çok popüler olan bilgisayar satış sitelerinden daha güvenilirdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı