Serhat Korkmaz Hectopat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 76 Makaleler 1 Yer İstanbul, Turkey 20 Temmuz 2014 #1 Selamın Aleykum... İnventus güvenilir mi ? Alınan ürünler kutularıyla birlikte mi geliyor ? Fiyat bakımından nasıl ? Cevaplarınızı bekliyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2014
Selamın Aleykum... İnventus güvenilir mi ? Alınan ürünler kutularıyla birlikte mi geliyor ? Fiyat bakımından nasıl ? Cevaplarınızı bekliyorum...
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 20 Temmuz 2014 #2 Güvenli Elbette kutuyla geliyor Fiyat sana kalmış, bence uygun.
AnadoluFPS Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 299 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2014 #3 Peki inventus'da Vatan Bilgisayar gibi kendi topluyormu?
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 20 Temmuz 2014 #4 İnventus'un mağazası var mı bilmiyorum. İnternetten sipariş verdiğinizde kasayı toplayıp yollamalarını sağlayabiliyorsunuz.
İnventus'un mağazası var mı bilmiyorum. İnternetten sipariş verdiğinizde kasayı toplayıp yollamalarını sağlayabiliyorsunuz.