İnventus mu Vatan mı?

Kayrahan

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni bir oyun bilgisayarı toplayacağım. Ancak bir kararsızlığa düştüm. Ekran kartı olarak GTX 980 Ti alacağım. Ancak 980 Ti inventus'da yok. Vatan'dan alırsam 980Ti olacak ama kimse vatanı tavsiye etmiyor. İnventusdan alırsam 970 SLI alacağım ancak herkes 970 SLI yerinde 980 Ti al daha karlı diyor. Eğer 980 Ti inventus'a ne zaman geleceğini biliyorsanız lütfen yazın. Bilmiyorsanız da lütfen karar vermemde yardım edin. Şimdiden teşekkürler

Sistemi inventustan al ekran kartını vatandan alıp kendin takarsın.

İnventus' u tavsiye ederim. Bu arada F/P açısından GTX 970 SLI üstündür, R9 295X2 ile kafa kafaya gidiyor çünkü. Arada dağlar kadar fark yok, ayrıca 980Ti tek GPU lu bir çözüm. İnventus' a 1 ay civarı bir sürede gelmiş olur diye tahmin ediyorum, ama kesin diyemeyiz tabi.

Son düzenleme:
inventus support bölümüne mail atıp sorabilirsin ne zaman geleceğini .

Vatanda 980 ti yok. Sadece internet sitelerinde koymuşlar onlar da referans tasarım fakat stokta yok yazıyor zaten. Vatana geldiği zaman inventusa da gelir. Sen de gider inventustan alırsın aslanlar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…