İnventus Ölü Piksel Testi Yapıyor mu?

lighthouselounge

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Pilot
İnventus.com.tr'den 1499,00 TL fiyatında Viewsonic XG2401 model monitörü sipariş verdim. Sipariş vermeden önce ölü piksel testi yapılması içi sipariş notuna belirttim. Daha sonra sipariş geçtikten sonra kendileri tarafından arandım ve test yapamıyoruz maalesef dediler ve siparişi iptal ettirmek zorunda kaldım.
Sonra arkadaşım kendilerini aradı monitör almak istediğini belirtti ve ölü piksel yapıp yapmadıklarını sordu, arkadaşıma da ölü piksel testi yaptıklarını belirttiler. Arkadaşıma test yapıyoruz diyorlar, bana şirket politikaları gereği kesinlikle ölü piksel testi yapılmıyor diyorlar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

İnventus.com değişim talep ettiğiniz zaman yardımcı olan bir firma. Yani monitörde sorun çıkarsa gönül rahatlı ile alışveriş yapabilirsiniz. Bizzat değişim yaptım, ve politika sayfalarına bırakıyorum okuyabilirsin. İade Koşulları

Evet, fakat bana test yapmıyoruz diyip, arkadaşım arayınca test yapıyoruz demelerini anlayamadım.

Evet, fakat bana test yapmıyoruz diyip, arkadaşım arayınca test yapıyoruz demelerini anlayamadım.
yoğunlukdan olabilir monitörün ölü piksel olmasından yaptırmama gibi birşey olacağını düşünmüyorum yoksa direk belirtirlerdi ama bundanda olabilir vs vs pek bilebilceğimiz bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…