İnventus Rage 24 sistem alınır mı?

rEren

Hectopat
Daha fazla  
İnventus'dan Rage 24 sistemini özelleştirerek almak istiyorum, herhangi bir uyumsuzluk söz konusu mudur, alınır mı ve anakartta hangisini seçmem daha iyi olur sormak istedim.
Özelleştirdiklerim:
  • INNO3D RTX 4060 TWIN X2 Ekran Kartı
  • INTEL i5-12400F 4.4GHz 6/12 Çekirdek İşlemci
  • SAMSUNG 980 1TB M.2 3500- 3000MB/s SSD

Fiyat olarak nedir?

Kaliteli PSU, bilindik 1TB SSD olsun istediğim için ve vatanın taksit seçeneği fazla olmadığı için inventus Rage'i tercih ettim.

Haklısınız gözümden kaçmış ama dediğim gibi daha iyi fiyat performans önerecek arkadaşlar kesinlikle çıkacaktır acele etmemeni önerebilirim.

12400F yerine 5600 seç anakartı B450 yap rami 32 GB yap SSD olarak bence 200 TL fazla verip XPG almak daha mantıklı daha sonra depolama yönünde eklemeler yapılabilir 22.317 TL'ye denk geliyor. SSD tercihi sizin elinizde.

Haklısınız gözümden kaçmış ama dediğim gibi daha iyi fiyat performans önerecek arkadaşlar kesinlikle çıkacaktır acele etmemeni önerebilirim.
3-4 haftadır bakıyorum, diğer sitelere benim baktığım donanımdaki bilgisayarlar geldiğinde, kalitesiz PSU ile birlikte geliyor yani ek masraf oluyor. En mantıklısı budur diye düşünüyorum. Eğer darboğaz, uyumsuzluk gibi bir problemi yok ise.

12400F yerine 5600 seç anakartı B450 yap rami 32 GB yap SSD olarak bence 200 TL fazla verip XPG almak daha mantıklı daha sonra depolama yönünde eklemeler yapılabilir 22.317 TL'ye denk geliyor. SSD tercihi sizin elinizde.
AMD istemiyorum, 32GB ram gereksizdir, SSD 1TB istiyorum.
Konunun başında belirttiğim özelleştirmeler de bir kusur var mı, anakart ne önerirsiniz onu öğrenmek istiyorum.

Son düzenleme:
Peki 3 seçenek arasında B660 öneririm onun dışında darboğaz uyumsuzluk gibi problemler yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…